Facebook

Beoordelingen van Villa Borghese Amstelveen

Recente recensies van Villa Borghese Amstelveen

4 sterren na 237 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste prik op woensdag pizzadag. Lekkerste pizza voor een mooi prijsje en snel bezorgd.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed product

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd, alleen jammer dat je niet kan pinnen en dat ook niet van tevoren wordt gemeld. Eten helemaal super, smaak, prijs, kwaliteit!! Ga zo door.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb!pizza borghese heer-lijk ga zeker vaker bestellen

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een haar in mijn pizza en de spaghetti carbonara droop van het vet. Jammer, ik bestelde graag bij jullie. Nu nooit meer.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Gebruik gemaakt van afhaal mogelijkheid. Perfect bereid en goed verpakt ergo goed gegeten

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was bijna koud en voor het eerst was de salade (ook zichtbaar) minder vers. Lasagne was prima.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste pizza adres, was weer heerlijk en snel bezorgd.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima dat je een mail ontvangt met de bevestiging van de bestelling en de verwachte levertijd alleen jammer dat de verwachte levertijd een half uur later werd. Je krijgt wel een mail dat ze onderweg zijn, dat is wel weer fijn.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de sla apart willen hebben die was nu verpakt bij de gegrilde kip en daarom lauwwarm De groenten was heerlijk maar ook niet warm genoeg

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bruschetta bevatte rucola blaadjes ipv basilicum, oeps! Pizza was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Unfortunalty delivery was again 20minutes late. I wanted to give it another try but its definitly not the same as before. Will look for other italian restaurants that deliver from now. Lasagne was cold.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet lekker, ik had carpacio besteld en kreeg vitello en de pasta was niet lekker vers, was beetje hard .

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriedelijke bezorger Pizza's zeer goede kwaliteit Goede temperatuur zeer smaakvol

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en klaar op de afgesproken tijd👍

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is altijd erg goed! Ditmaal ook een salade bij besteld, maar die was helaas erg teleurstellend. De salade die wij hadden besteld zou met buffelmozarella en rucola moeten zijn. Buffelmozarella ontbrak helaas geheel en de blaadjes rucola waren moeilijk te vinden. Verder zat er geen enkele dressing bij.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne was 55 minuten te laat bezorgt helaas. Bel je klanten even als je doorhebt dat de delivery langer gaat duren. Wel zo netjes.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!!!!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty, the pizza dough was nice and crunchy. Tiramisu was nice, too :-).

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ➕ groot ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Lekker eten. Snelle levering. Vriendelijke mensen.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Again 8/10 times the pizza dough was (is) burned, unbelievable and this is not my first complaint.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Melanzana is overheerlijk (wel wat kleine porties)

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten wederom

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker en zeker de lasagne is altijd super, maar de 2 pizza’s van gisteren hebben we weg kunnen gooien na een paar happen. Veel maar dan echt veels te zout, echt niet te eten daardoor, heel jammer. Bezorging daarin tegen optijd.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig pizza's omdat ik ze heerlijk vind. Echter deze keer was het ronduit slecht. De bodem was niet knapperig maar nat. De helft van bodemrand was verbrand en het beleg was karig. En de pizza's werden 25 minuten eerder geleverd dan afgesproken. Jammer!

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s hadden iets warmer mogen zijn Verder prima van smaak gaan zeker nog vaker van jullie bezorgservice en restaurant gebruik maken

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 15 min dan gecommuniceerd is via de mail

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat het er was. De pizza's waren erg lauw. Teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de lasagne niet warm. En de spaghetti A.O.P ook. Wat opviel was dat de pasta zelf erg flauw was. Dit werd door de saus heen geproefd. Dit zijn we van vorige keren niet gewend. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta met een vers gemaakte salade. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit elke keer, komt altijd warm aan.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld wat een heerlijke gerechten!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas koud pizza !!!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk echt genoten.!! Gaan we zeker vaker doen en gaan ook zeker een keer naar jullie mooie restaurant.!! Ciao

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ravioli, warm en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak besteld en (bijna) altijd goed. Goede prijs, lekkere pizza met lekkere bodem. Mag soms effe langer in de oven.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkste Pizza's in verre omstreek. Prima bezotging

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren niet voorgesneden, hadden een zachte bodem en de pizza napoletano was nogal karig belegd ( 1 olijf ).

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en op de woensdag voor erg weinig geld, redelijk snel bezorgd! Vaker doen, lekker

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza buonissima e qualità dei prodotti eccellente!!!!

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en op woensdag pizzadag helemaal top.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipfilet was geweldig en zoveel dat ik er inmiddels twee dagen van gegeten heb. Enige minpuntje de te gare groente maar daarentegen de lekkere portie sla.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, snel bezorgd!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was perfect maar helaas was het eten koud

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar de melanzane was helaas koud, en de spaghetti bolognese had geen orginele bolognese saus.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta’s gehad!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 17:45 een pizza besteld, om 18:05 mail gekregen uw bestelling is onderweg, en pas 18:30 kregen we lauw warme pizza's. Normaal gesproken is de kwaliteit en service beter, alleen helaas voor ons vanavond niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza's!!!!

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tagliatelle salmone en warm bezorgd! De spaghetti fruttin di mare smaakte heerlijk, de tomatensalsa mag van mij wel iets dikker. Binnen de tijd bezorgd!

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud en niet gesneden, weinig pepperoni maar wel super lekker.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

First time after 2-3 orders that the dough wasn't burned. Hope to remain like this. Bedankt.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was prima en de bezorging ook!

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd bijna koud bezorgd na bijna 1 1/2 na de bestelling en 25 minna de verwachtte bezorgtijd. Ik weet dat het druk en glad was. Maar dat wil niet zeggen dat er een bijna koude pizza bezorgd mag worden. Ik heb reeds met jullie telefonisch contact gehad. In het restaurant eten was overheerlijk 😉👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde penne arabiata met groente (stond op de kaart) extra pikant. Ik kreeg penne arabiata originale (zonder groente) extra pikant. Qua smaak zeker goed, maar wel jammer dat de groente ontbrak! Tagliatelle salmone was wel naar wens. Het eten heeft gesmaakt en is zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meerdere pasta gerechten besteld, alles was naar wens, alleen de gemengde salade zonde dressing was minder.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nogmaals, echt ontzettend lekkere pasta's! Enig verbeterpuntje: bij de pasta ' menu's ' zit gemengde sla en daarin zit altijd teveel azijn, waardoor het onnodig zuur wordt.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker en overvloedig. Bovendien ook snel bezorgd.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goede kwaliteit. De bezorging is snel en altijd zeer vriendelijk en correct personeel!

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was prima in orde. Alleen bij de ravioli was het brood vergeten.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Nadat ik om 17:32 uur de pizza's besteld had kreeg ik een mail met als verwachte bezorgtijd 18:30 uur. Om 18:50 heb ik gebeld omdat er nog niets bezorgd was. Uiteindelijk kwamen de pizza's pas om 19:15 uur! Wij zijn zeer teleurgesteld in deze erg lange wachttijd. Enige troost was dat de pizza's heerlijk waren. Ik heb de bezorging niet beoordeeld omdat ik niet weet of dit een interne fout is of omdat de bezorger veel te lang onderweg was. Ik heb wel begrepen dat het erg druk was maar dan vind ik een wachttijd van een uur en drie kwartier veel te lang. Wij hopen dat dit een uitzondering is.

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta’s waren echt heerlijk, lekker brood met kruiddnboter erbij, super.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. En keurig op tijd bezorgd, zoals tevoren toegezegd in de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestelling, snelle bezorging door zeer vriendelijke man.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gevraagd of het eten om 20.00 bezorgd kon worden. En stipt om 20.00 stond de vriendelijke bezorger voor de deur. Echt geweldig en natuurlijk weer heerlijk gegeten.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wat zout deze keer. Verder prima

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Werden warm bezorgd, maar de bodem was wat slap geworden. 5min in een hete oven was de oplossing. We gaan zeker vaker bestellen. Ik snap alleen niet waarom er bij betaling met iDeal 0,25€ berekend wordt. Staat niet op de rekening en zie je pas in de betaalomgeving

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's die ik minstens 1x per week (dinsdags) bestel, vlotte bezorging, kortom ik ben een zeer tevreden klant!!

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker en snel bezorgd , dit keer viel helaas zowel de warmte als de zachte , wat melige, bodem van de pizza’s tegen....

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was te laat en er was weinig aandacht aan besteed.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel bezorgd!

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Pizza was koud en we kregen heel snel een warme nieuwe pizza! Top service.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren niet meer heel warm

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's en snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was warm en lekker. Alleen de salade kwam over alsof die niet gewassen was. Beetje zand in de sla. Zou goed zijn om de groeten goed te wassen, nu komt het over alsof dat niet het geval is

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza dough was burned and tasted bitter. This is second time like it's happening, the 3rd I am returning the pizza back. I am disappointed.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza’s snel bezorgd vriendelijk bezorger

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn erg lekker!!! Super snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd te vroeg afgeleverd

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2menu's en lasagne. Heerlijk gegeten was echt ruim genoeg en de chocoladetaart viel erg in de smaak bij ons 1-jarige dochter 😃.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles weer zoals het hoort, Heerlijk!

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er razendsnel, superwarm en erg lekker!

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alleen maar verse producten. En dat proef je echt. Absoluut niet de 1e keer dat ik iets heb besteld. Dank jullie wel!

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagna, heerlijke bruschetta met een lekker broodje met kruidenboter

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer te vreden, en super lekker eten. Gewoon top

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PIZZA, PASTA'S, EIGENLIJK IS ALLES HEERLIJK,. NETTE BEZORGING EN OP TIJD!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Goede kwaliteit en lekker warm! Prima.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza's op woensdag pizzadag. Altijd een feestje.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en precies op aangegeven tijd klaar! zo niet dan krijg je een drankje aangeboden. TOP!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel, alleen waren de pizza's lauw, dat was wel jammer. De pizza's smaakte voortreffelijk

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit!!!

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's deze keer wat vet, bezorging top, ruim op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was lekker maar helaas niet met de , zoals in het menu op de app omschreven , gerookte zalm.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en aardige en nette bezorger

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eerdere keren goede pizza's en snelle levering. Aanrader!

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's heerlijk van smaak, netjes optijd bezorgd.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel!

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade was helaas te zuur Door teveel dressing. En sperziebonen waren wel erg rauw. Vlees was prima

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd en lekkere pasta

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always very good. We ordered for each of us a fixed 3-course dinner. Delivered on time. Starter + dessert were wonderful! Main course as always: REAL pizza, not the crap from Domino's etc. Big thump up!

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is werkelijk verrukkelijk! Maar we hebben 1 uur en 50 minuten moeten wachten (+ 2 telefoontjes) voordat het eten werd bezorgd. Om 18:24 uur besteld, daarna een bericht dat het om 19:10 uur zou worden geleverd. Om 19:30 uur gebeld en toen zeiden ze dat het over 10-15 minuten er was en dat het druk was. Om 20 uur gebeld war het bleef en toen was het de deur uit, maar de bezorger had meerdere adressen waar hij moest bezorgen. Om 20:20 uur stond hij voor de deur. 2 uur wachten voor 4 (overheerlijke) pizza's vind ik lastig...vooral omdat er door het systeem 19:10 werd aangegeven.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen normaal altijd minimaal 2x per week bij palinuro maar omdat die op vakantie zijn en we goede dingen hoorde over villa borghese hebben we toch maar een keer besteld. Pizza: goed van smaak maar was niet warm meer bij aankomst. Bruschetta: erg zout. Spaghetti ailio weinig smaak en ook niet warm. Jammer had gehoopt op beter. Prijs is vind ik wel netjes maar liever wat duurder maar dan wel warm en smaakvol!! Ga nog wel een keer bestellen want iedereen verdiend een tweede kans..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker de beste Pizza van Nederland en bezorging was sneller dan verwacht.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren slap, waardoor kwaliteit echt stukken minder was dan het eigenlijk kon zijn., leek alsof het lang geleden gemaakt was en dan afgesloten te lang was vervoerd. Kan ook wel zo zijn, volgens mij was de bezorger verdwaald. Kreeg een mail dat bezorger om 19.07 onderweg was, uiteindelijk pas 19.45 mijn pizza gekregen, 1,5 uur later dan dat ik besteld had (18.12 was besteltijd). Erg jammer

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging prima, zelfs eerder dan dat zij hebben meegedeeld pizza's waren erg lekker, maar dat wist ik al.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk, duidelijk en volgens afspraak 👍🏼

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta menu bestelt, alles weer erg goed, MAAR, de carpaccio bestond uit 2/3 stukjes vlees, heerlijk maar erg weinig vlees, en de pasta, Quattro stationi, ook weer erg lekker, maar erg weinig groenten. Overdaad hoeft niet, maar....... hopenlijk doen jullie hier wat mee. Vriendelijke groet.

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizza's!!! We gaan snel eens langskomen voor meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgt! Pizza's waren bovendien goed warm. De smaak van de pizza's was super!! Alleen de bodem was wat dun en heel zacht. Vraag me af of dit inherent is aan pizza laten bezorgen aangezien de pizza in een doos moet en daar waarschijnlijk zijn stevigheid verliest. Absolute aanrader! Binnenkort pasta eens proberen.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel dit keer helaas tegen. Er was veel tomatensaus gebruikt en dat overheerste de smaak. Ook waren de pizza heel vochtig hierdoor.

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super, zelfs op de aanbiedingen van de dinsdag, dus pastadag, zalig gegeten en ook nog snel geleverd.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect warm en snel en keurig bezorgd.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed warm

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren het menuutje besteld, met carpaccio, pasta en chocoladetaart. Het was geweldig. Alles goed van smaak en een extra pluim voor de carpaccio.👍Zie jullie gauw weer....

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zoals pizza hoort te zijn! Heeerlijk 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer 3 voorgerechten : tomatensoep , salade en de tris de anti pasta, vooral die laatste is een aanrader, erg lekker en snel bezorgd zoals altijd !

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snel geleverd

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf afgehaald: eten was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed!

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was super snel in huis. Pizza was nog heet, goed gevuld en heerlijk van smaak. Een echte Italiaanse pizza. Zeker voor nog een keer.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's spaghetti bolognese iets minder. wel op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza calzone was van binnen niet warm

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima communicatie over de bezorgtijd en heel belangrijk, het eten is goed warm bij aankomst.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! En vooral: ze zien er luxe en gevarieerd uit. En het beleg is herkenbaar en mooi! Plakjes ham ipv sliertjes. Top!

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zelfs aan de vroege kant. Heerlijk gegeten van de pizza's.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een grote bestelling, was perfect op tijd en alles was warm en lekker Dank jullie wel

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al een paar keer besteld en altijd goede pizza. Niet van die dikke, vette pizza's maar lekker dun. Normale prijs en snel bezorgd. Prima !

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima product en vlotte bezorging

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verkeerde pizza ontvangen, gelukkig was het niet heel erg

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima!

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en zeer snel bezorgd Complimenten

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te besrellen, snelle keurige bezorging, heerlijke pizza ?

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst 2 pizza's besteld bij dit restaurant. Ze waren super! Echt top! En erg gemakkelijk te bestellen via de site. Zeker voor herhaling vatbaar maar dan een pizza zonder ham, want die was erg zout.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van bruchetta was er 1 aangebrand en heb er omheen moeten eten. 2e was goed.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer weer lekker gegeten op woensdag pizzadag met mijn kleinzoon! ?

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fast delivery. Pizza's are real good. Thin and crunchy crust. I am hooked ?

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel pasta als pizza werden snel bezorgd en smaakten uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en snelle bezorging. Bij mijn bestelling kwam ik erachter dat op woensdag alle pizza's €8,- kosten. Leuke aktie.

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, super snel bezorgd. Pizza was vorige week lekkerder, misschien een andere pizza chef maar nog steeds prima.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizze. Lekker, voldoende warm, enz. Maar vooral: SUPERSNEL bezorgd!!! Binnen een kwartier zaten we te eten.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en pasta! Nadat ik had gevraagd om wat minder gepeperde carbonara! Heb ik het ook gekregen en heerlijk gegeten!! Wij bestellen hier vaker!

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery and tasty pizza!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd!

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, en supersnel gebracht. Klasse!

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent on every level, keep up the good work! Other "pizza services" have to learn a lot from VIlla Borghese especially when it comes to quality and taste.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en pasta, bezorging op tijd en het eten was goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en superlekkere houtoven pizza!!

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd alleen jammer dat er bij 2 pizza's toch een ingrediënt inzat waarvan we bij het bestellen hadden gevraagd of ze die wilden veranderen in iets anders (wat we wel lusten)

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. Beste pizza's van Amstelveen

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Keep up the good work !

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld: 4 verschillende pizza's. Communicatie: duidelijke site en via mail op de hoogte gehouden van de status bestelling. Levering: na 35 minuten (snel!) Kwaliteit: Waanzinnig goed en nog lekker warm. Conclusie: Top!!!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging door keurige bezorger. Leuke woensdag aanbieding; pizza voor 8 euro. Heerlijke geur, pizza’s zagen er heel smakelijk uit en bij bezorging nog erg warm. En ze waren ook erg lekker. Eén minpuntje; de bodem was zacht.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot diverse vorige keren vond ik de pizza Borghese wat minder goed : bodem en rand vrij zacht , ham san Daniël anders dan vorige malen en kaas slechts deels gesmolten . Enfin anders dan anders maar misschien had het te maken met de woensdag ...Bezorging wel weer snel als altijd.

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak goed, bodem slap en wat taai. Bestellen en bezorgen perfect.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, supersnel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza, snelle servi ce ?

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en heerlijke pizza's !!

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was weer lekker snel en vooral het eten heerlijk en goed warm !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waarom op onze online bestelling ons 10 antwoord mailtjes inclusief deze sturen???????????????? p.s. pizza was heeeeeerlijk

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's! Goed belegd ook. Van genoten. En voor een keer: ze waren niet te zout. (Bezorger had bezorginstructies niet goed gelezen, moest juiste áchter 'dat gebouwtje' zijn)

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en SUPER snel bezorgd!!!

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende. Deel van de bestelling vergeten maar dit werd snel nabezorgd.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een erg lekkere en goed gevulde pizza, die nog goed warm was toen hij werd bezorgd. Berzorging was keurig binnen de gestelde termijn. Ik kom binnenkort een keer eten om te zien of de andere gerechten ook zo lekker zijn.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, heerlijk gegeten !

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's (hoewel niet heel goedkoop) en snelle bezorging: kan niet beter. En ik ben geen vriendje van de eigenaar of zo. Gewoon goed.

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging. Zowel pizza en soep waren gloeiend heet en zeer smakelijk.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed eten!! De bezorging is ook snel en altijd vriendelijk! Wij gaan ook zeker nog eens in het restaurant eten. Echt een aanrader!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst pizza besteld. Meteen een email bevestiging ontvangen en later nog een mail met de verwachtte bezorgtijd. Alles keurig op tijd. Helaas waren de pizza's slap en niet meer zo warm, waardoor de smaak tegenviel. Misschien beter om de volgende keer in het restaurant zelf te gaan eten.

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd en woensdag actie, dus ook nog een keer voor een mooie prijs. Klasse!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk online bestellen en betalen. op tijd bezorgt pizza was nog goed heet en heerlijk

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 min te laat Pizza Calzone koud en smakeloos (bijna vies) Carpaccio veel rucola weinig vlees en veel te zout Brood met boter besteld maar niet ontvangen Toetjes zijn oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en correct! Kwaliteit van het eten was goed maar helaas koud! Jammer

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede korst, toppings en saus smaakvol en niet te zout, kwam stromend warm aan em precies op tijd. Kortom, gewoon heel lekkere bestel-pizza. Zou 5 sterren zijn in het restaurant zelf direct vers uit de oven ipv uit de doos.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en pizza! 3 gangenmenu is aantrekkelijk geprijsd en van goede kwaliteit. We zullen hier zeker nog eens bestellen!

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was perfect van smaak alleen een beetje koud

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

AMSTELVEEN – Tijdens het prestigieuze ‘Campionata Olandese della Pizza 2016’ is pizzabakker Pasquale van het Italiaanse restaurant Villa Borghese in het Oude Dorp van Amstelveen uitgeroepen tot beste (houtoven) pizzabakker van Nederland. EEN SLECHTE SLAPPE PIZZA. JAMMER DAT DE BEOORDELAARS KENNELIJK NIET WETEN WAT EEN LEKKERE PIZAA MOET ZIJN. DEZE WAS HET ZEKER NIET.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd.3 van de 4 pizza's waren heerlijk. Alleen de salami op de pizza salami leek wel gewoon uit de supermarkt te komen en smaakte ook zo.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer de pizza was lauw en de bodem niet krokant. Ik heb de pizza nog in de oven gedaan.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's op tijd bezorgd, maar lauw. Jammer, verder wel ok.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Top idee trouwens die pizzadag op woensdag =) en nog snel bezorgd ook. Volgende keer op naar de lasagne :) #Yummie

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor-en nagerecht was oké. Pisa was slecht. Een dikke taaie rand met zwarte plekken, die we weggesneden hebben.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn voldoende snel geleverd, maar waren helaas lauw bij aflevering. De geur en de uitstraling van de pizza's was prima/goed. Ingrediënten prima en smakelijk, wel redelijk flauw. Helaas bleek bij het snijden dat de bodem zacht en taai was, niet knapperig. De Calzone bevatte dermate veel vocht binnenin dat het in straaltjes eruit liep. De funghi en margarita waren te slap en onmogelijk te eten in pizzapunten. De oorzaak is waarschijnlijk ook te natte topping die de bodem slapmaakt door te veel vocht. Tomatensaus was bovendien op veel plekken koud. Dit was onze eerste kennismaking met deze befaamde pizzabakker, jammer dat de kennismaking niet optimaal is. Prijs/kwaliteit niet in balans.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor eerst geprobeerd: vitello tonnato heerlijk van smaak, maar ik miste een bedje van sla. Pasta's heerlijk en kwamen goed warm aan. Snelle bezorging, klopte precies met de geschatte bezorgtijd. Er komt zeker een 2e bestelling.

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere verse pizza. Enige minpuntje is dat ik persoonlijk niet zo houd van een zachte bijna broodachtige bodem. Als die net iets knapperig wordt dan is het een topper!

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te dunnen, beetje slappe bodem! Voor de rest was het goed!

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had Fileto di Pollo alla Diavolo besteld. Het was een heerlijk, volle portie en het was keurig snel bezorgd! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza in korte tijd bezorgd. Aandachtspunt: Temperatuur op het randje van koud ondanks korte afstand tot restaurant.

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had persoonlijk meer verwacht van de piza's. In het restaurant erg lekker. De bodem/korst waren wat zacht en de piza's waren ook niet heel warm. Helaas ook ui toegevoegd aan tonijn piza. Ondanks opmerking.

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme pizza maar slap en. Smakeloos. Jammer hoor

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en lekkerste pizza van Amstelveen!

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, zeker een van de beste in Amstelveen tot nu toe. De desserts waren ook heerlijk, niks op aan te merken. Misschien is het een idee de voorgerecht keuze bij de menu optie iets uit te breiden omdat niet iedereen van tonijn houdt (wij wel).

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij Villa Borghese besteld. Heerlijke pizza Arrabiata met goede tomatensaus en een smakelijke Tortellini Delizia. De bezorging zou ongeveer een uur duren maar na ongeveer 40 minuten was het eten er al. Zeer beleefde en aardige bezorger. Zou geweldig zijn als dit niveau wordt vastgehouden. Wij zijn fan! Een aanrader!