Beoordelingen van Villa Borghese Amstelveen

Recente recensies

5.0
Ellen
26 juni 2022

Heerlijke pizza en top op tijd. Superfijn dat ik niet hoefde te koken gisteren, dank jullie wel!

Kees
25 juni 2022

Snel en lekker!

Mark
23 juni 2022

Enige nadeel is dat ik nu 2 x op rij vraag of het na 18:00 geleverd kan worden en toch komt ie dan 15 a 20 minuten te vroeg en als ik later bestel dan komt ie vaak weer te laat ! Maar pizza’s zijn heerlijk

Raadschelders
20 juni 2022
Casper
19 juni 2022
Victoria
17 juni 2022

The carbonara and pizzas were excellent. I was disappointed that my seafood pasta had no clams or squid in it, as it normally does.

Willem
12 juni 2022

Lekkere Pizza met ruim voldoende topping. Daarnaast werd de Pizza geleverd volgens op gegeven tijd.

Peter
11 juni 2022

Eten kon warmer. Bezorging ruim 20 minuten na de aangegeven tijd

Tanja
9 juni 2022
jaarsma
2 juni 2022

Altijd smakelijk en snelle vriendelijke bezorging,

Agnes
1 juni 2022

3 pasta gerechten besteld waarvan 1 gewoon koud was, de andere 2 waren oké. Maar een koude pasta is niet lekker kan ik je vertellen. Jammer

A.Vree
22 mei 2022

Goede service en het is prima bevallen.

Henk
20 mei 2022

Pizza bodem valt deze keer tegen. Hopelijk komt de oorspronkelijke pizzabodem weer terug.

Olivier
19 mei 2022

Attente service & heerlijke maaltijden

Christiane
19 mei 2022

Wat hebben wij genoten van jullie heerlijke 3 gangen menu. Alles gedeelt met zijn tweeën dus een sensatie voor de smaakpapillen. Dank hiervoor.

Annigje
15 mei 2022
Tobias
12 mei 2022
Marja
12 mei 2022

Zoals altijd uitstekende kwaliteit, op de afgesproken tijd bezorgd👍

Gerard Alblas
11 mei 2022
Peter Raadsheer
11 mei 2022

Heerlijke pizza’s en op tijd bezorgd

Nanda
8 mei 2022

Was vandaag weer ouderwets goed en mooi op tijd!

Ellie
5 mei 2022

De pizza’s waren weer overheerlijk

Ganesh
4 mei 2022

We hadden 3 pizza's en 1 spaghetti AOP besteld voor bezorging. De pizza's waren lekker. Helaas was de spaghetti niet op het niveau van wat we van Villa Borghese gewend zijn.. te kleine portie, weinig smaak en te veel olijf olie..meer dan een bodempje!

Nanda
1 mei 2022

Wij zijn al jaren klant en meestal tevreden. Vandaag was een teleurstelling. Bijna 2 uur wachten op een bestelling die vervolgens niet warm wordt bezorgd is een tegenvaller als vaste klant. Mocht het druk zijn, dan is het misschien verstandiger om het bezorgen niet meer toe te staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samurai
29 april 2022

Altijd lekker, snel en goed ! Beste Italiaans !

Ruud
28 april 2022

Wij bestellen elke donderdag 3 a 4 pizza’s en de topping verschilt vaak . Deze keer waren onze vegetarisch pizza’s karig , niet zoals we gewend zijn .

Nicky
27 april 2022

Heerlijke Calzone pizza! Deze keer extra met artisjokken en blauwe kaas genomen, maar hun traditionele calzone is ook altijd lekker. Helaas was de bezorging niet op tijd.

Gert Van der Bijl
22 april 2022

Pizza waren er pas na 1.5 uur...bestelde 4 pizza's..dik 60 euro...moest 2.50 euro bezorg kosten betalen...en 0.25 euro omdat ik via ideal betaalde...en pizza's waren niet echt warm meer.....teleurstellend dat terwijl ik dit restaurant top vind hoor...is niet de eerste keer dat ik bij ze eet en of bestel

F. Brugmans
22 april 2022

Ik geniet altijd vh heerlijk eten die jullie klaarmaken. Ook de bezorging is goed, heel vriendelijk en op tijd.

S. Lensink
22 april 2022

Pizza bodem was niet goed, had langer gemoeten. Bezorging was later dan aangegeven.

Tsvetan
18 april 2022

The food was very good. Especially the Rib eye I have ordered was cocked very well.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Ripken
15 april 2022
Jeroen Beekmans
14 april 2022

Pizza was niet geweldig. Zeker geen warme pizza en bij 1 pizza was de bodem gewoon nat.

Monica Borst
14 april 2022

De pizza werd niet om 18.00 gebracht maar om 18.15 Hij was lauw

Isa
14 april 2022

De pizza was 30 min. te laat bezorgd, na gebeld te hebben werd er aangegeven dat het erg druk is. Begrijpelijk en kan gebeuren. Tot onze teleurstelling smaakte de pizza anders dan we gewend waren, naar ons idee was de kaas op de Margarita pizza geen mozzarella maar iets dat meer schaap/geit achtig smaakte. Hele sterke boerderij smaak. De pizza alleen gegeten omdat we trek hadden en helaas grotendeels weggegooid. Zo zonde en jammer. Ik ben het niet gewend van Villa Borghese maar dit was geen goede ervaring helaas

Bianca Otten
13 april 2022

De bezorging is standaard een half uur tot driekwart uur later dan de opgegeven tijd. Als je belt is de bezorger dan net onderweg. Er zat geen salade bij de bestelling. En de ravioli was flauw. Normaal geef ik altijd een goede beoordeling maar dit keer viel het tegen.

J
8 april 2022

Gevraagd om bezorging om 19:30. Staat er om 18:50 uur de bezorger al voor de deur. Het was lekker, maar koud. Dat vind ik het geld niet waard, want goedkoop is anders.

Michael
8 april 2022

Eten was heerlijk maar kaas en ananas was verschoven en gedeelte sompig.

Anne Marie
8 april 2022

Pizza’s snel geleverd en waren erg lekker. Bedankt weer !

Robert
8 april 2022

Dit keer was 1 van de 3 pizza's wat minder, was te kort in de oven geweest of het beleg was achteraf er op gelegd want had geen garing gehad. Vast door de drukte op donderdag. Maar het blijven de lekkerste pizza's van Amstelveen e.o. ;-).

Bianca-1972
1 april 2022

Als je in het restaurant zelf eet, zijn de pizza's grandioos. De bediening is goed, leuke italiaanse sfeer. De pizza's met dikke krokante korst en een heerlijke dunne bodem, altijd gevuld met zeer smaakvolle ingrediënten. Alleen dit keer is thuis bezorgen geen succes. Pizza's zijn ze te slap en nat en vettig in het midden, met een taaie korst. Veel olie of vettigheid in de doos. Wel snel bezorgd door een heel vriendelijke bezorger. In het restaurant eten, si grazie, maar nooit meer thuis laten bezorgen. Scusi. Wat een tegenvaller.

Dennis
31 maart 2022
Frank
31 maart 2022
Gevork
31 maart 2022
F. Brugmans
30 maart 2022

Vaker gegeten. Heerlijk. Een goede restaurant. Dit ene keer is alleen de lintpasta met zalm beetje te droog. Waarschijnlijk omdat je het laat bezorgen en niet daar eet. De saus werd opgenomen door de pasta waardoor de pasta eigenlijk droger is geworden. Een beetje anders de saus, iets vloeibaarder, lekkerder. Nu is het te droog. De rest was heerlijk. Bedankt.

Tanja
24 maart 2022

Op afgesproken tijdstip, warm en lekker

Smit
24 maart 2022

De pizza met salami was erg vettig, anders dan dat we gewend zijn. De pizza Quattro stagioni was perfect.

Piet
21 maart 2022

2,5 uur gewacht op pizza

Eisuke Sayama
18 maart 2022
Koos
18 maart 2022

Prima pizza, maar was 50 minuten later dan gepland. Wel een tegoedbon voor een pizza gekregen (drie besteld, dus niet echt een compensatie) maar als je weg moet voor een afspraak dan is dit erg balen.

Mariska de Wit
17 maart 2022

Iets later dan vermeld. Kwam door de drukte en dat gun ik deze mensen ook na deze moeilijke tijd. Dus ga zo door!!!

Kolk
17 maart 2022

De pizza’s werden een uur na verwachtte bezorgtijd geleverd ivm drukte. Daarnaast zat er te veel kaas op en was pizza lauw van temperatuur. Helaas niet erg tevreden

Luke
17 maart 2022

Pizzas ordered with delivery for 18:00, arrived cold at 18:20. We ordered regularly and quality of your pizza has started to decrease and today order has just confirmed that.

Els
17 maart 2022

Door de pizza punten eerst nog even iets op te warmen in de pan werd de bodem knapperiger en de smaak kwam meer tot zijn recht.

Linze
10 maart 2022

Hadden een heerlijke pasta besteld, was zeer goed van kwaliteit en werd super heet aangeleverd. Werd binnen 25minuten bezorgd! Allemaal Top!!

claudia
2 maart 2022

Hey hi, ik had gisteren 2 pastas besteld. Het eten was lekker maar de salade mag geen salade genoemd worden. Er zaten bij beide pastas alleen 2 plukjes rucola. En we kregen 3 stukjes brood samen. Dat was toch wel erg teleurstellend.

Jolanda
28 februari 2022

Lekkere pizzas, snel bezorgd en pizza was nog warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
27 februari 2022

Heerlijk gegeten, goede smaak en kwaliteit van het eten & snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perla
26 februari 2022

Lekker! I have ordered the 3 stages meal option and it is great value! Highly recommended 👌

Rodijk
26 februari 2022

De dessert citroentaart van €6,95 per stuk is schandalig klein. Voor dat geld kan ik zelf een taart bakken en daar kan ik dan minimaal 30 van zulke puntjes uit halen. Een dessert zullen we dus nooit meer bestellen. We voelen ons gewoon in de maling genomen.

Jeffrey
26 februari 2022

Smaak, kwaliteit en hoeveelheid van het eten was super! Een aanrader en we gaan zeker vaker bestellen. Bezorging was sneller dan verwacht, dus dit leek ook positief. Echter was de bezorger een deel van de bestelling (voor en nagerecht) vergeten af te geven. Dit is naderhand nog netjes nagebracht. Omdat het koude gerechten waren was het een prima oplossing.

Hans
25 februari 2022
Eric De Krieger
24 februari 2022
astrid
24 februari 2022

Een betere pizza kan je niet vinden in Amstelveen!!! Ook het restaurant is gezellig, met authentieke italianen in de bediening en in de keuken, waarbij kinderen erg welkom zijn. Ook heerlijke pasta (vooral die met de truffelsaus, mmmm).

H Ripken
20 februari 2022

Het eten was weer prima. Het afgesproken bezorgtijdstip werd (bijna) gehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Vudutha
20 februari 2022

Everything went well, happy with the order

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
18 februari 2022

Heel lekker! Fantastische service, vers en op tijd. Ondanks het rotweer. Ga zo door!

Mandy
18 februari 2022

De laatste 5 bestellingen die ik de aflopen 3 weken heb geplaatst duren minimaal een half uur langer dan dat de planning is. Dus houdt rekening met minimaal 1.15 uur levertijd

MARIA FERNANDA DUQUE YEPES
15 februari 2022

Delivery took 2 hours! Called the place and they had no idea where the order was. Said the order would be in 10 minutes in our place. and they will send some gift for the delay. Food arrived 30 minutes later, not fresh and no appreciation. Person who picked up the phone was rude and not helpful.

Sam
13 februari 2022

Het is de tweede keer dat dit gebeurt: de helft van de bestelling zat er niet bij. De één heeft eten, de ander niet. :-( We zijn regelmatige bestellers, de pizza’s zijn prima, maar verder niet tevreden, helaas.

Arwin Zijl
11 februari 2022

Amstelveen, de pizza's werden wederom ruim 30 minuten na de aangegeven bezorgtijd bezorgd. Na ruim 20 minuten kregen we een telefoontje dat ze klaar waren om bezorgd te worden. Een duidelijkere track & trace zou fijn zijn. Kwaliteit van de pizza's is prima.

Hans
10 februari 2022

Wat een genot toch die pizza's van jullie elke donderdag. Heerlijk.

Lia
10 februari 2022

Tijd die wordt aangeven is helaas vaak 30-45 min later. Maar…… wel de lekkerste pizza’s en heerlijke taart dus zeker de extra tijd waard ;)

Patricia
10 februari 2022
Antje Keesmaat
10 februari 2022

Helemaal perfect en naar wens. Deze keer voor het eerst Tiramisu en Citroentaart besteld. Niet de laatste keer! Altijd een feest als Villa Borghese levert.

JH Ripken
8 februari 2022

Het eten smaakte weer geweldig, maar helaas liet de logistiek het wederom afweten. Ruim 40 minuten later dan de geschatte bezorgtijd. Verder klopte levering wederom niet met de bestelling. I.p.v. 2x tiramisu zoals besteld, 1x tiramisu en 1x citroentaart. Verder maar 1 stukje brood ipv 2. Waarom iedere keer zo slordig?

Nynke Hondius
6 februari 2022

Het eten was heerlijk! Wel had ik twee verzoekjes geplaatst (pizza tonno zonder ui en de quattro stagioni met gewone salami ipv de pikante salami) en die waren niet doorgevoerd. De vorige keer was dit ook niet gelukt, dus vandaar dat ik het nu even in de feedback noem. Dank!

Anoniem
5 februari 2022

De bezorging was best snel (40 min op zaterdagavond), maar er miste een pizza. Die werd na nog eens 30 min nabezorgd. Dat was wel jammer. Verder waren de pizza's lekker als altijd!

Marijke labohm
29 januari 2022

Netjes dat jullie belden dat de pizza ´s te laat zou komen. Lekkere pizza, iets te nat en dun in het midden

-
29 januari 2022

Pizza was overvol van kaas en daardoor te vet. En daar heb ik meer dan 2 uur op zitten wachten. Bezorger was wel ontzettend vriendelijk!

Jan Willem
28 januari 2022

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd.

ME ERKIVANC
28 januari 2022

Pizza dough and taste was a little different this time,and we received the pizzas a little late,i.e.19.13 i/o 19.00 Thank you

Hans
27 januari 2022
Danielle Snijders
27 januari 2022

De pizza's werden heerlijk warm bezorgd

Freddie
25 januari 2022

Ravioli en Melanzane waren heerlijk. Snel bezorgd

IHL
21 januari 2022

meer dan 25 te laat ten opzicht van verwachte levering. zonder berichtgeving

Hans
21 januari 2022
Martinus
20 januari 2022

Oven- en overheerlijke pizza's met verse en topkwaliteit ingrediënten. Bijna wekelijks een ware traktatie voor ons.

Arne
17 januari 2022

Bezorging was prima. Vriendelijk en op tijd. Kwaliteit van de pizza is echt ondermaats. Slap en nat. Heb zo veel pizza’s gegeten bij verschillende restaurants maar dit was echt niet best. Verbeterpunt: zorg dat ze droog zijn en de bodem iets knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik Jonkman
17 januari 2022

uitstekende kwaliteit en keurig op tijd

Toeset
16 januari 2022

Wij waren in de veronderstelling dat we 18.00 uur bezorgtijd hadden aangegeven, echter kwam de bestelling om 17.20 uur. Later kreeg ik per e-mail een bevestiging met het tijdstip 17.00 uur. Er is waarschijnlijk iets mis gegaan. Verder was het eten fantastisch verzorgd met alles erop en er aan! We zijn heerlijk thuis uiteten geweest!

Francijn Woudstra
16 januari 2022

Wij zijn altijd goede klanten van Villa Borghese, zowel in het restaurant als met bestellen. Helaas zijn de laatste twee keren bestellen ons slecht bevallen. De laatste keer bestelden we om 18:50 uur en zou bestelling om 19:40 worden bezorgd, maar kwam pas na twee keer bellen om 20:10 uur en was niet meer lekker warm. We zouden een tegoedbon ontvangen, maar heb die ook niet ontvangen. Jammer van zo’n goed restaurant. Hopelijk mag de horeca snel weer open en kunnen we weer gewoon bij jullie komen eten.

F Brugmans
15 januari 2022

Wij vinden het eten altijd heerlijk. We waren vaker daar geweest. Goede sfeer en een fijne bediening. Door Corona kunnen we nu ook online bestellen. Ook goede bezorging en de gerechten waren heerlijk. In de toekomst hopen we dat elke maand of zo de menu worden wisselen verandert. Het lijkt ons leuk om nieuwe gerechten te proeven.

jansen
15 januari 2022

altijd buonissimo

H Ripken
15 januari 2022

Spaghetti ontbrak, na (moeizaam telefonisch contact alsnog bezorgd). Helaas bleek ook de pizza niet wat we besteld hadden. Jammer!

Els
14 januari 2022

Wij hebben alweer heerlijk gegeten!! Dank!

Mischa
14 januari 2022

Jullie eten is altijd lekker, maar vandaag had ik een pizza gorgonzola met spinazie…wat zonde dat jullie hier diepvries spinazie voor gebruiken. Dat maakt de pizza klef en de smaak haalt het lang niet bij verse spinazie. Een minpuntje. Ook was de de bestelde bruschetta niet meegeleverd, daar heb ik voor gebeld en deze kwam later. Hij was lekker hoor 👌🏼 Maar o zo jammer die spinazie… Heel graag vers een volgende keer! 🙏🏼

Hans
14 januari 2022
Roos
11 januari 2022

Fantastische service en ontzettend aardige bezorger. Daarnaast was het eten ook nog uitstekend. Het 3-gangen menu is echt een aanrader.

Michael
10 januari 2022

Wederom genoten van de bestelde menu's. Voor- hoofd- en nagerechten waren weer heerlijk. Dag van te voren besteld en op dag van levering netjes van te voren mailtjes over de status. Super.

Liesbeth Cerfontain
10 januari 2022

Heerlijke pizza's. Ik had de pizza ruimschoots op tijd besteld. Maar kwam 15 minuten later dan de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Peper
9 januari 2022

Jammer dat er in het voorgerecht iets van (namaak) truffel was verwerkt. Dat wisten we niet bij bestellen. We hebben een hekel aan die overheersende smaak. Kwaliteit vlees was net voldoende maar meer ook niet. Rest o.k.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Raadschelders
9 januari 2022

Heer eten, goed warm en snel bezorgd. Super!

G Barani
9 januari 2022

Great taste and no problems with delivery. They know how to take care of you! Highly recommend.

Hendriks
8 januari 2022
Karin
8 januari 2022

Heerlijke pizza’s en salades laten bezorgen. Iets duurder dan bij de pizza ketens maar veel lekkerder. Bezorging was op de tijd zoaks afgesproken. .

Hans
7 januari 2022
Hennie van Tol
6 januari 2022

pizza’s werden exact op het doorgegeven tijdstip bezorgd door een vriendelijke bezorger. De bestelde pizza’s waren goed belegd en uitstekend van smaak.

Bianca
6 januari 2022

Alle gerechten smaakten weer voortreffelijk, vooral de zeebaarsfilet, bruschetta en de chococokadetaart waren heel erg lekker. Bezorging maar 10 min later dan aangegeven. Super dus!

Marian
6 januari 2022
Win B
4 januari 2022

Uitstekende pizza's. Zeer smakelijk, goed belegd

Vos
3 januari 2022
Chris Palmen
1 januari 2021

Er waren een paar dingetjes vergeten, kan gebeuren. Dit werd echter snel nageleverd met een heerlijke il Pandoro als goedmakertje.

JC Hellendoorn
31 december 2021

incomplete levering.

Hans
31 december 2021
Julia
30 december 2021
DS
30 december 2021
Marieke
28 december 2021

Wederom zeer smakelijke vegetarische pizza met wat extra garnering waaronder artisjokken. Nog goed warm bij bezorging.

DS
28 december 2021
Ellen M.
23 december 2021

Heerlijk eten, ontzettend leuke en vriendelijke bediening/bezorgers, goede service 😍

Michel
21 december 2021

Heerlijk gegeten en sneller dan verwacht bezorgd, echt top!

Nakita
20 december 2021

Heerlijk eten! Mooi op tijd bezorgd.

Marielle
20 december 2021
Mar
18 december 2021

Lekkere pizza's die ook nog goed warm waren.

Sander
17 december 2021

Echt lekkere Pizza’s, en de bezorging was ook snel.

Rob
15 december 2021

De beste pizza's in Amstelveen!

Amien
13 december 2021

Het eten was zoals altijd weer top! Alleen de bezorging was wel 20 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
11 december 2021

Smakelijk en menu’s zijn voldoende voor 2 dagen

Mira
11 december 2021

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging!

EP
11 december 2021

weer super gegeten. goed gevulde porties met veel smaak

Wendy
11 december 2021
Raquel Humphris
10 december 2021

Hi, wij hebben gister twee uren op onze pizza’s moeten wachten. Via de mail kregen wij geen update van de vertraging, gelukkig waren jullie wel telefonisch te bereiken om ons te vertellen dat er een lange wachttijd was. Toen de pizza aankwam was met name de glutenvrije pizza niet meer warm in vergelijking met de andere 3 “normale” pizza’s. Daarnaast ontbrak de rucola op de glutenvrije pizza. Als ik mij niet vergis hoort er namelijk rucola op de Fantasia pizza. Dat was erg jammer dus. Groet, Raquel

Jan
9 december 2021

Heerlijke pizza, dun zoals een Italiaanse pizza hoort te zijn en belegd met Italiaanse producten. En op het gevraagde tijdstip bezorgd. Veel beter dan de dikke Amerikaanse pizza die ketens met een Amerikaanse naam verkopen.

Deell
9 december 2021
Gerard Alblas
8 december 2021

Prachtig 3 gangen menu voor slechts € 19,50. En ook nog ruime hoeveelheid.

Janneke
8 december 2021
John
4 december 2021

Eten was zeer goed. Bestelling werd op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

M.H. Klaver-Tielman
3 december 2021

Heerlijk gegeten, vlot bezorgd. Echt top!

Antje
3 december 2021

Op tijd geleverd door vriendelijke bezorger, en wat was het weer kostelijk (3 keer Penne gorgonzola e salmone met erg lekker brood erbij). We willen graag eens iets anders bestellen maar de penne gorgonzola is gewoon té goed.

Fan van villa borghese
2 december 2021

Smaak was goed, maar de pizza had wat ons betreft iets warmer en krokanter gemogen.

Minerva
30 november 2021

De beste pizza’s van Amstelveen! Minstens zo goed als in Italië

Samurai
27 november 2021
R
27 november 2021
Robi
27 november 2021

Eten is lekker, levertijd kan beter...

Sandra
27 november 2021

Deze keer waren de pizza’s erg goed! Knapperig, mooie dunne bodem, niet te dik belegd en in balans qua smaak. Als de pizza’s altijd van dit niveau zijn, dan bestellen we vaker…

Carrie Duinel
26 november 2021

Bijzonder snelle bezorging en de pizza was wederom verrukkelijk, heb genoten.

Emily
25 november 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Hanneke
24 november 2021

Zoals altijd weer eerlijk gegeten! Pizza was top en goed op temperatuur. Steak mooi medium en met lekkere grilsmaak. 20 min later dan de besteltijd, maar misschien ook niet gek op een voetbalavond. Aardige bezorger.

Els Kijm
21 november 2021

Was weer super heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
21 november 2021

Wederom heerlijk gegeten. Menu's besteld. Heerlijke voorgerechten en toetjes en natuurlijk ook heerlijke pizza's en pasta's.

Joanna
20 november 2021

Net als altijd fantastisch!

Camila
18 november 2021
Gevork
18 november 2021

Perfect pizza/delivered in time

Mischa Verwoert
18 november 2021

Het was echt heerlijk! Zoals altijd. Het eten was goed warm, de kinderen hebben gesmuld van de prachtige pizza in de vorm van een konijntje, heerlijk brood met goede kruidenboter, zalige carpaccio, pasta tartufo en torta limone. Perfect!

N Leuverman
17 november 2021

Beste, Er zat totaal geen smaak aan mijn spaghetti bolognaise

R.j. looman
11 november 2021

Het was weer super. Gelijkwaardig aan het restaurant en bediening.!!!

V.B.
11 november 2021

Heerlijk gegeten, pizza mag wat warmer

robi
11 november 2021

Prima kwaliteit, aanbevolen. Kwam een kwartiertje later, goed op de vangen door een kwartiertje eerder te bedstellen...was in ieder geval nog goed warm!

Melissa
8 november 2021

Prima Penne Arrabbiata ( maar voor ons wel wat teveel pepertjes) maar wel erg goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris Palmen
7 november 2021

We hadden het 3 gangen afhaalmenu besteld voor op kantoor. We hebben wederom allemaal fantastisch gegeten. Complimenten aan de kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L Holtz
7 november 2021
Kok
6 november 2021
Kees Tinga
5 november 2021

Drie kwartier te laat. Bel even als het zo laat wordt

Vitor
2 november 2021

Voor het eerst van het weekend hier besteld en laten bezorgen. Pizza's waren qua smaak, ingrediënten en deeg uitstekend. Bezorging was naar verwachting en op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gevork
28 oktober 2021

Delicious and just in time.

robi
23 oktober 2021

De echte Italiaanse smaak, lekker en ruime porties. Ik zal zeker vaker nestellen. Bezorging goed verpakt en nog warm, maar later dan afgesproken, daarom een vier...

Koenen
22 oktober 2021

Beste Italiaanse bezorgservice in de omgeving. Lekker eten, zelfs de pizza’s komen nog goed warm aan en ze gebruiken het juuste deeg (mogen misschien iets knapperiger aan de korst). Bruschette zalig en bezorging en service aan de telefoon prima. Als er een foutje wordt gemaakt wordt dat supercorrect opgelost. Een tevreden klant.

Ck
22 oktober 2021
Mick
21 oktober 2021

Altijd snel, en restaurant kwaliteit eten. Aardige bezorgers ook

Jack
17 oktober 2021

De pizza's van Villa Borghese zijn heerlijk, maar ik heb de brusceta besteld en dat was onder de kwaliteit die ik ben gewend. Het was eerder een steentje brood dan de bekende bruscetta. Jammer

Tariq Alqudsi
17 oktober 2021
Carl
14 oktober 2021
Els Kijm
13 oktober 2021

Alleen maar complimenten!! Het was weer heerlijk!

Bianca
11 oktober 2021

Pizza was heerlijk, lekkere smaak van de houtoven. We bestellen zeker nog wel in de toekomst. Enige is: we hebben een pizza arrabiata besteld welke ook salami er op heeft zitten, en er was voor de extra salami (a la 2 EUR) niks aan te merken. Was wel een beetje teleurstellende, vooral omdat we extra hadden betaald...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perla
10 oktober 2021

Second time we ordered. First time amazing. This time no salami in my pizza even I paid extra for it I was super disappointed. Please make sure to read the orders so this can not happen again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikkie
7 oktober 2021

Super snelle bezorging en de pizza’s waren nog lekker warm.

Tabak
6 oktober 2021

Heerlijk gegeten jammer dat boter bij het brood vergeten was maar verder top

Michael Bronkhorst
4 oktober 2021

Altijd goed bij de mannen van Vila Borghese. We komen snel weer bij jullie eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Korrie van der Schoot
3 oktober 2021

Smaak was lekker maar jammer het was niet warm en de ribeye was behoorlijk taai.

JH Ripken
2 oktober 2021

Prima kwaliteit, maar voor de derde maal veel later dan in mail verwachtte tijd. Dat bederft een hoop plezier in het eten. Jammer, dat moet beter kunnen.

JP
2 oktober 2021

Stokbrood niet vers Groente beetje zwart geblakerd.

De krieger
23 september 2021

Eten was top bezorger vriendelijk maar 45 minuten te laat

Perla Chable
19 september 2021

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander Ruber
17 september 2021

Super pizza's, altijd voorzien van top ingrediënten. Deze keer waren de randen alleen wat verbrand.

Harry
17 september 2021

Prima pizza alleen meer variatie in pizza's dan Ham en Salami..voor mensen die geen Ham en Salami eten...

Mike
16 september 2021
Mieke
14 september 2021

Piza zeer slechte bodem niet gaar niet gegeten. 1 calzone alleenmaar artisjokken meer zat er niet in. Jammer. Bezorger erg vriendelijk.

Pieter
11 september 2021

Heerlijk en op tijd geleverd!!

Moi
10 september 2021

The pizzas were delicious again. So happy that we can get this quality pizza in the Netherlands.

Britney
9 september 2021

Het duurde een uur langer dan verwacht, de pizza’s waren wel erg lekker!

C. Duimel
8 september 2021

Ben een pizzafreak, en uw pizza is voor mij favoriet.

Dreyer
6 september 2021

We order from you every week but yesterday the pizza was not freshly made - it seemed like it was prepared earlier and just warmed up; the base was super dry, almost impossible to cut

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Ripken
4 september 2021

Ruim op tijd bezorgd, prima verpakt, prima op temperatuur en wederom bijzonder smakelijk

Maaike
4 september 2021

In eerste instantie 3 verkeerde pizza’s gekregen, maar binnen 20 minuten alsnog de goede gehad, echt weer heerlijk en topservice!

M. Raadschelders
2 september 2021

Was weer heerlijk, net als altijd!

Igor
31 augustus 2021
Hennie van Tol
28 augustus 2021

website makkelijke en overzichtelijk bestelling op tijd geleverd door vriendelijke bezorger jammer dat de pizzabodem wat taai wordt

Piotr
28 augustus 2021

perfect

Astrid
26 augustus 2021

Dikke complimenten. Eten keurig netjes en precies op tijd gebracht. En het allerbelangrijkste het was heerlijk.

Ab
23 augustus 2021
Samantha
20 augustus 2021

Top! Heerlijk gegeten! Zeker vaker bestellen.

-
20 augustus 2021

Top service!

Marielle
20 augustus 2021

Pizza korst dit keer wat (te) dik en minder knapperig en bruschette zonder knoflook terwijl op de kaart staat met, maar over all toch weer heerlijk!!

Schwarz
19 augustus 2021

Lekkere pizza en pasta alleen duurde het ruim 1,5 uur. Was van te voren wel verteld dat het ivm pizza dag drukker was dan normaal en bezorgtijd tussen de 45 en 60min zou zijn maar dit was wel erg lang! Extra toppings werden vergeten maar het smaakte wel goed.

Tielman
17 augustus 2021

Voldoende lekker eten en mooi op temperatuur. Twee maal de kaas niet geleverd, die houden we tegoed.

Marja Ramkema
15 augustus 2021

Heerlijke pizza s perfect op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaylee
15 augustus 2021

Beste pizza van de wereld ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric De Krieger
15 augustus 2021
Kees
14 augustus 2021

Op tijd bezorgd door keurige bezorger en eten als vanouds erg lekker👍

Ha6
6 augustus 2021

De lekkerste pizza's

MARJO
5 augustus 2021

Het was top!

Carrie Duimel
5 augustus 2021

Heerlijke pizza, kan warmer

Mieke Vergeer
2 augustus 2021

De bezorger was een kwartier te laat, wat het probleem niet was, maar de pizza was lauw. Ook de extra topping van olijven bleek smakeloze zwarte olijven te zijn. Dat kan echt beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
31 juli 2021
Melanie
31 juli 2021
Jasper
31 juli 2021

Pizza's waren vrij ver afgekoeld. En de bezorging was een half uur te laat. Dat is opzich niet erg als je daar over geinformeerd word.

Pieter
30 juli 2021

Heerlijke eten precies op de gecommuniceerde tijd geleverd!!

Wendy
30 juli 2021

Pizza besteld voor 18.00 . klokslag 18.00 werd deze bezorgd door een vriendelijke jonge man. De pizza was nog heerlijk warm en lekker.

Yolanda van Noord
26 juli 2021

Heerlijke pizza's (en toetjes) en zeer vriendelijke bezorging. Gaan we vaker doen!

Theo W.
23 juli 2021

Prima, helaas een half uur te laat afgeleverd.

Astrid
22 juli 2021

Tja lastig.... eten was heerlijk, we hadden 2x een menu. Niets op aan te merken. Bezorger was een hele vriendelijke jongen. Maar het was wel een uur te laat. Dat is jammer. Maar het was het wachten waard.

marion onland
16 juli 2021

heerlijk eten, warm aangeleverd, snel en vriendelijke bezorging

VG
16 juli 2021

Great fresh pasta dishes and salads. Awesome flavours. Well packed. Timely delivery.

Petra Hulsthoff-Clerx
14 juli 2021

Heerlijk en veel eten voor je geld en op tijd bezorgd.

Chris Palmen
7 juli 2021

Heerlijk gegeten. Fijn dat het toch kon worden bezorgd. Een echte aanrader, we gaan zeker vaker bestellen!!

patrick
5 juli 2021

goede kwaliteit pizza's en perfect op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
3 juli 2021

Super lekker eten, heel vers en lekker snel bezorgd! (Zondagavond) ook hele fijne stevige bakjes, kwaliteit.

Paul Burger
3 juli 2021

prima eten, vlotte bezorging. pico bello!

Enide Doppert-Hol
2 juli 2021

Prima pizza’s! Echt erg lekker

J.Maas
2 juli 2021

Zoals altijd , perfect!!

Lucas
1 juli 2021

heerlijke echte pizza's!

van tol
28 juni 2021

bestelling werd keurig op tijd bezorgd,. De pizza bodem was ERG TAAI wat wij niet gewent zijn van Villa Borghese . H.van Tol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
27 juni 2021

Was erg lekker en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry Meester
26 juni 2021

Eerste ervaring, waren blij verrast heerlijk volgende echt fantastisch hoofdgerecht een bijzonder goed toetje. Het kan dus blijkbaar wel kwaliteit voor een goeie prijs en op tijd zelf ook. Nogmaals dank. PS de bezorger was zo vriendelijk dat kan dus ook.

Thomas groenland
24 juni 2021

Top service, pizza was heel lekker. Wij hadden niet het goeie aangeklikt maar we kregen een extra pizza!!!

Ben Emons
24 juni 2021

Kwaliteit en bezorging niet van toepassing daar er niets geleverd werd. Jammer, het kostte me nog veel moeite om alsnog elders iets te eten te regelen. Inmiddels heb ik de betaling teruggestort gekregen waarvoor m ijn dank. U zult begrijpen dat er weinig animo is om het nog eens te proberen. Mvgr., Ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
23 juni 2021

Heerlijk gegeten! Super snelle bezorging, aardige bezorger en 2 heerlijk pizza's! Geen bol deeg maar een echte pizza!

Michael
19 juni 2021

Heerlijk Italiaans eten.

Anns
17 juni 2021

Heerlijke pizza's en een l hele vriendelijke bezorger

Esther
17 juni 2021

Heerlijk gegeten! Op tijd gebracht, het is voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Wendy Wischhoff
16 juni 2021
Robert
14 juni 2021
Roland
13 juni 2021

Om 18.59 voor het eerst hier een keer besteld, volgens statusupdate zou het om 20.00 worden bezorgd. Om 20.20 werd ik gebeld dat er “iets” was gebeurd en kennelijk moest men nog aan de bestelling beginnen. Ik heb de bestelling geannuleerd. Vervolgens ben ik nog even langsgereden omdat ik mijn geld terug wilde, geen zin in discussies achteraf. Het restaurant was gewoon open, er werd druk geserveerd. De keuken stond niet in brand. Dus wat er nou gebeurd zou zijn dat men geen kans heeft gezien om binnen anderhalf uur twee porties spaghetti te bereiden is mij tot op heden een raadsel. Ik heb nooit eerder hier besteld, en na deze teleurstellende ervaring verwacht ik ook niet snel een nieuwe poging te wagen.

Saida el.baghdadi
12 juni 2021

Geweldig goed! Altijd behulpzaam en vriendelijk. En het eten is gewoon echt goed.

Robbert Springorum
10 juni 2021

Was weer heerlijk, smaakvol en op tijd gebracht

Melissa
10 juni 2021

Prima pizza's

Robin Schuit
10 juni 2021
Sandra wolff
7 juni 2021

Heerlijke pizza , jammer dat het niet ze warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
6 juni 2021

Je kon merken dat het veel te druk was pizza deeg niet gaar en niet de kwaliteit wat we gewend zijn en het toetje Citroën taart was lekker maar voor €6.95 veel te duur voor zo een klein stukje .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emons
4 juni 2021

Pizza's kwamen helaas lauw aan. Jammer!

Marcel
3 juni 2021

Van bezorging kun je niet op aan. Na anderhalf uur nog niets. Bellen levert een flauwekul smoes op. Uiteindelijk bezorgd maar met een nare bijsmaak.

Bertie Goedkoop
3 juni 2021

Kwaliteit van het eten was top. De bezorging was wat minder alle olie zat onder in de tas.

M. Klaver
2 juni 2021

Pizza's waren qua boden erg taai en daardoor heeft niemand echt kunnen genieten van het eten. Heel jammer want we zijn juist altijd zo blij met jullie kwaliteit. Super jammer dat we ook juist vandaag bezoek hadden en hadden opgeschept over het lekkere eten. Maar goed, iedereen heeft wel eens een off day. Volgende keer beter :-)

Paul Burger
31 mei 2021

Fijn om zo'n lekker Italiaans restaurant in de buurt te hebben. Om langs te gaan of te laten bezorgen. Prima kwaliteit, erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
28 mei 2021

De pizza's smaken altijd fantastisch. Wel had ik speciaal in het opmerkingenveld gevraagd om een beetje voorzichtig te rijden zodat niet alle kaas van de quattro formaggi zou lopen (dit was al twee keer eerder gebeurd). Helaas hadden we wéér natte pizzabodem tomatensaus met een grote kwak formaggi in de hoek van de doos. Toch jammer...

Y.noordenbos
27 mei 2021

Fijn geholpen, website is heel duidelijk. Maaltijd werd op tijd bezorgt , goed op de hoogte gehouden via mail. Eten was voortreffelijk en goed warm .

anoniem
24 mei 2021

Pizza was op zich lekker, maar lauw. Spaghetti was goed warm.

Michael
24 mei 2021

Wederom 5 heerlijke menu's besteld. En ook nu was het weer genieten. Lekkere voorgerechten en super Tiramisu als toetje. Ook de pizza's en pasta's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice Wagenvoort
23 mei 2021

Heerlijk gegeten. Jammer dat het niet live in het restaurant kan maar service goed en eten lekker.

Gaby
23 mei 2021

Heerlijk gegeten! Verrassend goede kwaliteit voor die prijs.

Els
22 mei 2021

Was weer