Beoordelingen van Villa Borghese Amstelveen

Recente recensies

5.0
Fan van villa borghese
gisteren

Smaak was goed, maar de pizza had wat ons betreft iets warmer en krokanter gemogen.

Minerva
30 november 2021

De beste pizza’s van Amstelveen! Minstens zo goed als in Italië

Samurai
27 november 2021
R
27 november 2021
Robi
27 november 2021

Eten is lekker, levertijd kan beter...

Sandra
27 november 2021

Deze keer waren de pizza’s erg goed! Knapperig, mooie dunne bodem, niet te dik belegd en in balans qua smaak. Als de pizza’s altijd van dit niveau zijn, dan bestellen we vaker…

Carrie Duinel
26 november 2021

Bijzonder snelle bezorging en de pizza was wederom verrukkelijk, heb genoten.

Emily
25 november 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Hanneke
24 november 2021

Zoals altijd weer eerlijk gegeten! Pizza was top en goed op temperatuur. Steak mooi medium en met lekkere grilsmaak. 20 min later dan de besteltijd, maar misschien ook niet gek op een voetbalavond. Aardige bezorger.

Els Kijm
21 november 2021

Was weer super heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
21 november 2021

Wederom heerlijk gegeten. Menu's besteld. Heerlijke voorgerechten en toetjes en natuurlijk ook heerlijke pizza's en pasta's.

Joanna
20 november 2021

Net als altijd fantastisch!

Camila
18 november 2021
Gevork
18 november 2021

Perfect pizza/delivered in time

Mischa Verwoert
18 november 2021

Het was echt heerlijk! Zoals altijd. Het eten was goed warm, de kinderen hebben gesmuld van de prachtige pizza in de vorm van een konijntje, heerlijk brood met goede kruidenboter, zalige carpaccio, pasta tartufo en torta limone. Perfect!

N Leuverman
17 november 2021

Beste, Er zat totaal geen smaak aan mijn spaghetti bolognaise

R.j. looman
11 november 2021

Het was weer super. Gelijkwaardig aan het restaurant en bediening.!!!

V.B.
11 november 2021

Heerlijk gegeten, pizza mag wat warmer

robi
11 november 2021

Prima kwaliteit, aanbevolen. Kwam een kwartiertje later, goed op de vangen door een kwartiertje eerder te bedstellen...was in ieder geval nog goed warm!

Melissa
8 november 2021

Prima Penne Arrabbiata ( maar voor ons wel wat teveel pepertjes) maar wel erg goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris Palmen
7 november 2021

We hadden het 3 gangen afhaalmenu besteld voor op kantoor. We hebben wederom allemaal fantastisch gegeten. Complimenten aan de kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L Holtz
7 november 2021
Kok
6 november 2021
Kees Tinga
5 november 2021

Drie kwartier te laat. Bel even als het zo laat wordt

Vitor
2 november 2021

Voor het eerst van het weekend hier besteld en laten bezorgen. Pizza's waren qua smaak, ingrediënten en deeg uitstekend. Bezorging was naar verwachting en op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gevork
28 oktober 2021

Delicious and just in time.

robi
23 oktober 2021

De echte Italiaanse smaak, lekker en ruime porties. Ik zal zeker vaker nestellen. Bezorging goed verpakt en nog warm, maar later dan afgesproken, daarom een vier...

Koenen
22 oktober 2021

Beste Italiaanse bezorgservice in de omgeving. Lekker eten, zelfs de pizza’s komen nog goed warm aan en ze gebruiken het juuste deeg (mogen misschien iets knapperiger aan de korst). Bruschette zalig en bezorging en service aan de telefoon prima. Als er een foutje wordt gemaakt wordt dat supercorrect opgelost. Een tevreden klant.

Ck
22 oktober 2021
Mick
21 oktober 2021

Altijd snel, en restaurant kwaliteit eten. Aardige bezorgers ook

Jack
17 oktober 2021

De pizza's van Villa Borghese zijn heerlijk, maar ik heb de brusceta besteld en dat was onder de kwaliteit die ik ben gewend. Het was eerder een steentje brood dan de bekende bruscetta. Jammer

Tariq Alqudsi
17 oktober 2021
Carl
14 oktober 2021
Els Kijm
13 oktober 2021

Alleen maar complimenten!! Het was weer heerlijk!

Bianca
11 oktober 2021

Pizza was heerlijk, lekkere smaak van de houtoven. We bestellen zeker nog wel in de toekomst. Enige is: we hebben een pizza arrabiata besteld welke ook salami er op heeft zitten, en er was voor de extra salami (a la 2 EUR) niks aan te merken. Was wel een beetje teleurstellende, vooral omdat we extra hadden betaald...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perla
10 oktober 2021

Second time we ordered. First time amazing. This time no salami in my pizza even I paid extra for it I was super disappointed. Please make sure to read the orders so this can not happen again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikkie
7 oktober 2021

Super snelle bezorging en de pizza’s waren nog lekker warm.

Tabak
6 oktober 2021

Heerlijk gegeten jammer dat boter bij het brood vergeten was maar verder top

Michael Bronkhorst
4 oktober 2021

Altijd goed bij de mannen van Vila Borghese. We komen snel weer bij jullie eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Korrie van der Schoot
3 oktober 2021

Smaak was lekker maar jammer het was niet warm en de ribeye was behoorlijk taai.

JH Ripken
2 oktober 2021

Prima kwaliteit, maar voor de derde maal veel later dan in mail verwachtte tijd. Dat bederft een hoop plezier in het eten. Jammer, dat moet beter kunnen.

JP
2 oktober 2021

Stokbrood niet vers Groente beetje zwart geblakerd.

De krieger
23 september 2021

Eten was top bezorger vriendelijk maar 45 minuten te laat

Perla Chable
19 september 2021

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander Ruber
17 september 2021

Super pizza's, altijd voorzien van top ingrediënten. Deze keer waren de randen alleen wat verbrand.

Harry
17 september 2021

Prima pizza alleen meer variatie in pizza's dan Ham en Salami..voor mensen die geen Ham en Salami eten...

Mike
16 september 2021
Mieke
14 september 2021

Piza zeer slechte bodem niet gaar niet gegeten. 1 calzone alleenmaar artisjokken meer zat er niet in. Jammer. Bezorger erg vriendelijk.

Pieter
11 september 2021

Heerlijk en op tijd geleverd!!

Moi
10 september 2021

The pizzas were delicious again. So happy that we can get this quality pizza in the Netherlands.

Britney
9 september 2021

Het duurde een uur langer dan verwacht, de pizza’s waren wel erg lekker!

C. Duimel
8 september 2021

Ben een pizzafreak, en uw pizza is voor mij favoriet.

Dreyer
6 september 2021

We order from you every week but yesterday the pizza was not freshly made - it seemed like it was prepared earlier and just warmed up; the base was super dry, almost impossible to cut

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Ripken
4 september 2021

Ruim op tijd bezorgd, prima verpakt, prima op temperatuur en wederom bijzonder smakelijk

Maaike
4 september 2021

In eerste instantie 3 verkeerde pizza’s gekregen, maar binnen 20 minuten alsnog de goede gehad, echt weer heerlijk en topservice!

M. Raadschelders
2 september 2021

Was weer heerlijk, net als altijd!

Igor
31 augustus 2021
Hennie van Tol
28 augustus 2021

website makkelijke en overzichtelijk bestelling op tijd geleverd door vriendelijke bezorger jammer dat de pizzabodem wat taai wordt

Piotr
28 augustus 2021

perfect

Astrid
26 augustus 2021

Dikke complimenten. Eten keurig netjes en precies op tijd gebracht. En het allerbelangrijkste het was heerlijk.

Ab
23 augustus 2021
Samantha
20 augustus 2021

Top! Heerlijk gegeten! Zeker vaker bestellen.

-
20 augustus 2021

Top service!

Marielle
20 augustus 2021

Pizza korst dit keer wat (te) dik en minder knapperig en bruschette zonder knoflook terwijl op de kaart staat met, maar over all toch weer heerlijk!!

Schwarz
19 augustus 2021

Lekkere pizza en pasta alleen duurde het ruim 1,5 uur. Was van te voren wel verteld dat het ivm pizza dag drukker was dan normaal en bezorgtijd tussen de 45 en 60min zou zijn maar dit was wel erg lang! Extra toppings werden vergeten maar het smaakte wel goed.

Tielman
17 augustus 2021

Voldoende lekker eten en mooi op temperatuur. Twee maal de kaas niet geleverd, die houden we tegoed.

Marja Ramkema
15 augustus 2021

Heerlijke pizza s perfect op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaylee
15 augustus 2021

Beste pizza van de wereld ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric De Krieger
15 augustus 2021
Kees
14 augustus 2021

Op tijd bezorgd door keurige bezorger en eten als vanouds erg lekker👍

Ha6
6 augustus 2021

De lekkerste pizza's

MARJO
5 augustus 2021

Het was top!

Carrie Duimel
5 augustus 2021

Heerlijke pizza, kan warmer

Mieke Vergeer
2 augustus 2021

De bezorger was een kwartier te laat, wat het probleem niet was, maar de pizza was lauw. Ook de extra topping van olijven bleek smakeloze zwarte olijven te zijn. Dat kan echt beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
31 juli 2021
Melanie
31 juli 2021
Jasper
31 juli 2021

Pizza's waren vrij ver afgekoeld. En de bezorging was een half uur te laat. Dat is opzich niet erg als je daar over geinformeerd word.

Pieter
30 juli 2021

Heerlijke eten precies op de gecommuniceerde tijd geleverd!!

Wendy
30 juli 2021

Pizza besteld voor 18.00 . klokslag 18.00 werd deze bezorgd door een vriendelijke jonge man. De pizza was nog heerlijk warm en lekker.

Yolanda van Noord
26 juli 2021

Heerlijke pizza's (en toetjes) en zeer vriendelijke bezorging. Gaan we vaker doen!

Theo W.
23 juli 2021

Prima, helaas een half uur te laat afgeleverd.

Astrid
22 juli 2021

Tja lastig.... eten was heerlijk, we hadden 2x een menu. Niets op aan te merken. Bezorger was een hele vriendelijke jongen. Maar het was wel een uur te laat. Dat is jammer. Maar het was het wachten waard.

marion onland
16 juli 2021

heerlijk eten, warm aangeleverd, snel en vriendelijke bezorging

VG
16 juli 2021

Great fresh pasta dishes and salads. Awesome flavours. Well packed. Timely delivery.

Petra Hulsthoff-Clerx
14 juli 2021

Heerlijk en veel eten voor je geld en op tijd bezorgd.

Chris Palmen
7 juli 2021

Heerlijk gegeten. Fijn dat het toch kon worden bezorgd. Een echte aanrader, we gaan zeker vaker bestellen!!

patrick
5 juli 2021

goede kwaliteit pizza's en perfect op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
3 juli 2021

Super lekker eten, heel vers en lekker snel bezorgd! (Zondagavond) ook hele fijne stevige bakjes, kwaliteit.

Paul Burger
3 juli 2021

prima eten, vlotte bezorging. pico bello!

Enide Doppert-Hol
2 juli 2021

Prima pizza’s! Echt erg lekker

J.Maas
2 juli 2021

Zoals altijd , perfect!!

Lucas
1 juli 2021

heerlijke echte pizza's!

van tol
28 juni 2021

bestelling werd keurig op tijd bezorgd,. De pizza bodem was ERG TAAI wat wij niet gewent zijn van Villa Borghese . H.van Tol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
27 juni 2021

Was erg lekker en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry Meester
26 juni 2021

Eerste ervaring, waren blij verrast heerlijk volgende echt fantastisch hoofdgerecht een bijzonder goed toetje. Het kan dus blijkbaar wel kwaliteit voor een goeie prijs en op tijd zelf ook. Nogmaals dank. PS de bezorger was zo vriendelijk dat kan dus ook.

Thomas groenland
24 juni 2021

Top service, pizza was heel lekker. Wij hadden niet het goeie aangeklikt maar we kregen een extra pizza!!!

Ben Emons
24 juni 2021

Kwaliteit en bezorging niet van toepassing daar er niets geleverd werd. Jammer, het kostte me nog veel moeite om alsnog elders iets te eten te regelen. Inmiddels heb ik de betaling teruggestort gekregen waarvoor m ijn dank. U zult begrijpen dat er weinig animo is om het nog eens te proberen. Mvgr., Ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
23 juni 2021

Heerlijk gegeten! Super snelle bezorging, aardige bezorger en 2 heerlijk pizza's! Geen bol deeg maar een echte pizza!

Michael
19 juni 2021

Heerlijk Italiaans eten.

Anns
17 juni 2021

Heerlijke pizza's en een l hele vriendelijke bezorger

Esther
17 juni 2021

Heerlijk gegeten! Op tijd gebracht, het is voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Wendy Wischhoff
16 juni 2021
Robert
14 juni 2021
Roland
13 juni 2021

Om 18.59 voor het eerst hier een keer besteld, volgens statusupdate zou het om 20.00 worden bezorgd. Om 20.20 werd ik gebeld dat er “iets” was gebeurd en kennelijk moest men nog aan de bestelling beginnen. Ik heb de bestelling geannuleerd. Vervolgens ben ik nog even langsgereden omdat ik mijn geld terug wilde, geen zin in discussies achteraf. Het restaurant was gewoon open, er werd druk geserveerd. De keuken stond niet in brand. Dus wat er nou gebeurd zou zijn dat men geen kans heeft gezien om binnen anderhalf uur twee porties spaghetti te bereiden is mij tot op heden een raadsel. Ik heb nooit eerder hier besteld, en na deze teleurstellende ervaring verwacht ik ook niet snel een nieuwe poging te wagen.

Saida el.baghdadi
12 juni 2021

Geweldig goed! Altijd behulpzaam en vriendelijk. En het eten is gewoon echt goed.

Robbert Springorum
10 juni 2021

Was weer heerlijk, smaakvol en op tijd gebracht

Melissa
10 juni 2021

Prima pizza's

Robin Schuit
10 juni 2021
Sandra wolff
7 juni 2021

Heerlijke pizza , jammer dat het niet ze warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
6 juni 2021

Je kon merken dat het veel te druk was pizza deeg niet gaar en niet de kwaliteit wat we gewend zijn en het toetje Citroën taart was lekker maar voor €6.95 veel te duur voor zo een klein stukje .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emons
4 juni 2021

Pizza's kwamen helaas lauw aan. Jammer!

Marcel
3 juni 2021

Van bezorging kun je niet op aan. Na anderhalf uur nog niets. Bellen levert een flauwekul smoes op. Uiteindelijk bezorgd maar met een nare bijsmaak.

Bertie Goedkoop
3 juni 2021

Kwaliteit van het eten was top. De bezorging was wat minder alle olie zat onder in de tas.

M. Klaver
2 juni 2021

Pizza's waren qua boden erg taai en daardoor heeft niemand echt kunnen genieten van het eten. Heel jammer want we zijn juist altijd zo blij met jullie kwaliteit. Super jammer dat we ook juist vandaag bezoek hadden en hadden opgeschept over het lekkere eten. Maar goed, iedereen heeft wel eens een off day. Volgende keer beter :-)

Paul Burger
31 mei 2021

Fijn om zo'n lekker Italiaans restaurant in de buurt te hebben. Om langs te gaan of te laten bezorgen. Prima kwaliteit, erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
28 mei 2021

De pizza's smaken altijd fantastisch. Wel had ik speciaal in het opmerkingenveld gevraagd om een beetje voorzichtig te rijden zodat niet alle kaas van de quattro formaggi zou lopen (dit was al twee keer eerder gebeurd). Helaas hadden we wéér natte pizzabodem tomatensaus met een grote kwak formaggi in de hoek van de doos. Toch jammer...

Y.noordenbos
27 mei 2021

Fijn geholpen, website is heel duidelijk. Maaltijd werd op tijd bezorgt , goed op de hoogte gehouden via mail. Eten was voortreffelijk en goed warm .

anoniem
24 mei 2021

Pizza was op zich lekker, maar lauw. Spaghetti was goed warm.

Michael
24 mei 2021

Wederom 5 heerlijke menu's besteld. En ook nu was het weer genieten. Lekkere voorgerechten en super Tiramisu als toetje. Ook de pizza's en pasta's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice Wagenvoort
23 mei 2021

Heerlijk gegeten. Jammer dat het niet live in het restaurant kan maar service goed en eten lekker.

Gaby
23 mei 2021

Heerlijk gegeten! Verrassend goede kwaliteit voor die prijs.

Els
22 mei 2021

Was weer een heerlijk menu!! We hebben genoten!

Sam
22 mei 2021

Prima spaghetti, een Carbonara en een Frutti di mare. Porties erg klein, dat is een minpunt. Zoon en man eten normaal gesproken het dubbele van de portie die bezorgd wordt. Jammer!

Peter van der Eijk
17 mei 2021
Mike
16 mei 2021

Het was weer heerlijk en precies op tijd Heerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.
16 mei 2021

Snelle bezorging, eten was goed warm en lekker. Menu is goede prijs/kwaliteit.

Denise Heemskerk
14 mei 2021

Helaas stond de bezorger bij verkeerde adres waardoor de pizza s lauw/ koud waren. . Moest ze opwarmen in de oven daardoor was bodem beetje verbrand. Jammer ben altijd fan van jullie pizza s en gerechten .

S Stadman
11 mei 2021

Het was heerlijk en ruim voldoende . De champignon saus mag wel iets dikker was wat waterig maar smaak was goed . Zeker voor herhaling vatbaar .

PeterV
9 mei 2021

Bezorging slecht, 2 pizza's vergeten. Na telefoontje wel nagevolgd......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
9 mei 2021

Zoals altijd, weer heerlijk gegeten!!!

Kees
8 mei 2021

Als vanouds... lekker eten, op tijd bezorgd en correcte afhandeling. Hopen dat we snel weer langs kunnen komen. Dank je wel!

Marijke woe
8 mei 2021

Vaker besteld altijd goeie kwaliteit! Zeer tevreden!!

Rob Jansen
7 mei 2021

Bezorging super snel en prima kwaliteit

Matías
6 mei 2021

Het was nogal taai, het eten kwam 25 minuten te laat en het eten was helaas koud

Rosaly
6 mei 2021

De pizza’s kwamen een kwartiertje later dan gepland. Op zich helemaal geen probleem, maar de pizza’s zelf waren helemaal niet va. De kwaliteit die wij van jullie gewend zijn. De bodem was slap en zompig; helemaal niet lekker. Op de pizza margherita zat zoveel kaas, dat het dus een slappe bodem druipend van de kaas werd. Ik hoop de volgende keer weer een verse, meer knapperige bodem te hebben, maar eerst even bijkomen van deze tegenvaller.

Bismejer
6 mei 2021

Heel erg lekker!!!

James
5 mei 2021

Great service, great food. Thank you!!

C.
3 mei 2021

Eten is goed, bezorging ook, alleen deze keer hadden we extra toppings besteld voor op de pizza en die zaten er helaas niet bij. Wel voor betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
1 mei 2021

Heerlijke pizzas

Hans
29 april 2021

Heerlijk.

Antje
29 april 2021

Stipt en correct geleverd. Eten was goed verpakt, zag er weer smakelijk uit en was heerlijk (pasta penne en spaghetti met vis/garnalen). Alles *****! Ga zo door; kwaliteit maakt het verschil.

Michael
28 april 2021

alle pizza's waren erg lekker. geleverd op afgesproken tijdstip

Karin
28 april 2021

Top! Lekkerste pizza en snel bezorgd...

Hans
26 april 2021

Het waren weer top pizza's

MARION
26 april 2021

SUPER LEKKER

J.Maas
26 april 2021

Zoals altijd perfect!

Ery
22 april 2021

Prima gegeten. Het menu van €19.50 is ruim voldoende en lekker.

M. Verburgh
19 april 2021
Anoniem
18 april 2021

Bruscetta top Caprese en carpaccio lekker maar erg weinig voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Woe Marijke
18 april 2021

Stelt ons nooit teleur! Ruime porties en altijd heel smaakvol! Buonissimo 👌🏽

Gramps
16 april 2021

Was weer lekker. Maar een stukje beleving mist. Maar dat halen we binnenkort in 😉

Mike van keuk
16 april 2021

Snel bezorgt goed warm en weer heerlijk

Joy Ellen
12 april 2021

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw Scheepstra
11 april 2021

Heerlijk gegeten. Alles lekker vers Bezorging netjes op tijd. Gaan we zeker nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beerlage
9 april 2021

Wij vonden de pizza’/s iets vettiger dan eerdere keren. Wellicht wat teveel olie gebruikt? Iets minder vettig is lekkerder.

Saida Citynomad
8 april 2021

Zoals altijd en oprecht, eten is een 10 service is altijd perfect. Genieten. Mijn zoon en ik eten eenvoudig maar goed. Betaalbaar. In feite nog goedkoper dan de Albert Hein. Ik heb besteld een super soep tomaten soep en voor mijn zoon pasta ❤️ Wij zijn voldaan en gezond 🎻

Peter
8 april 2021
Sezer
6 april 2021

Goede kwaliteit prijs verhouding nette zaak ciao

Kees
3 april 2021

In het verleden regelmatig bij Villa Borghese gegeten en nu voor het eerst besteld en laten bezorgen. Voor herhaling vatbaar.... super snelle bezorging en eten zoals we verwachtten. Prima dus!

Alexandre Aulino
3 april 2021

All was perfect! Easy ordering, delivery on the agreed time and food tasted delicious. Thank you!

Stijn
30 maart 2021

Broodjes waren erg taai, dat was jammer. Pizza was heeeeerlijk!

Jeroen
30 maart 2021

Pizza’s zijn best lekker maar veels te zout. Vorige keer ook al. Bezorging met de auto?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
29 maart 2021

Prima! Op tijd, maar vooral: lekker!

Isolde
28 maart 2021

Hi, wij hadden gebeld n.a.v. een pizza die niet goed was. We kregen te horen dat we een tegoedbon of een nieuwe pizza konden kiezen en hebben gekozen voor de tegoedbon. Krijgen we hier nog een mailtje over? Verder was de bestelling prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
26 maart 2021

2 Blikjes sprite bij ons eten besteld, bestellen vaker bij jullie maar viel ons erg tegen dat 1 blikje over de houdbaarheidsdatum heen was van 30-09-2020 (= 1/2 jaar over datum!), blikje was ook helemaal verroest. Andere blikje was nog 5 dagen houdbaar (31-03-2021). Heb gebeld en jullie boden aan een ander blikje langs te brengen, maar goed wij hadden al gegeten dus dat hoefde uiteraard van mij niet.

Martijn
25 maart 2021

Van de carpaccio tot de spaghetti frutti di mare en de torta limone, alles was weer uitstekend!

Hans
25 maart 2021

Top weer

Els
25 maart 2021

Het was weer heerlijk! We hebben genoten hoor!

H.J. de Boom
24 maart 2021

Goed verzorgd en netjes op tijd (warm) geleverd

Sabrina
23 maart 2021

Prima kwaliteit, snelle bezorging. Bedankt!

Joy
22 maart 2021

Like usual delicious

E. Korteman
22 maart 2021

Bestelling prima verzorgd. Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michele
22 maart 2021

Pizza korst niet knapperig maar slap, jammer, smaak prima hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
21 maart 2021

Heerlijke pasta goede temperatuur en snel bezorgd echt lekker Italiaans 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saida el.baghdadi
20 maart 2021

Deze week al 3 keer besteld, als werkende zelfstandige moeder is het belangrijk dat mijn zoon echter voedzaam eet. De prijs kwaliteit verhouding verdient 8* wat mij betreft. Echte Italianen uit Napels het kloppend hard van Italië. Grazi ❣️🇮🇹

Hans
19 maart 2021

De calzone was nog lekkerder dan anders.

Anthoinette
18 maart 2021
Maurice
15 maart 2021

Snel bezorgd en vooral helel lekker eten!

Rik
15 maart 2021

Uitstekende prijs/kwaliteit zag er mooi verzorgd uit snelle levering

Dennis
14 maart 2021

Erg lekker! Zoals het hoort een voor- hoofd- en nagerecht besteld en er eens goed voor gaan zitten. Alles was weer een culinair feestje. Heerlijk voorafje van verse ingrediënten. Heerlijke pasta en een goede kwaliteit pizza. En met de desserts een zeer waardige afsluiting. Dankjewel Team Villa-Borghese!

L Henzen
13 maart 2021
Timmer
13 maart 2021

Heerlijke pizza's gegeten. Jammer dat door de afstand van bezorgen de pizzaś iets te snel afkoelen. Maar dat weten we, en desondanks bestellen we liever in Amstelveen bij Borghese dan van de bezorgpizza in Aalsmeer oost die om de hoek zit. Zodra het weer mag komen we graag weer naar jullie restaurant om ze zo uit de oven te eten.

Hans
12 maart 2021

Top

Diederen
11 maart 2021

Heerlijk !

APE
11 maart 2021

zoals altijd heerlijk gegeten!

Lucas
8 maart 2021

We bestellen vaak van Villa Borghese. Ook vandaag was de pasta weer fantastisch. (En bezorging vriendelijk en op tijd!)

JvL
8 maart 2021
Ery Berger
8 maart 2021

Heerlijk gegeten. Een kleine opmerking. Ik had bij de carpaccio gevraagd of de saus apart geleverd kon worden. We kregen keurig twee aparte bakjes saus, maar op de carpaccio zat jammer genoeg wel saus en dat was niet de bedoeling. Volgende keer beter .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
7 maart 2021

Het was weer fijn, mensen. Grazie mille!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliette
6 maart 2021

Eten was binnen 35 minuten bezorgd, prima! Het eten was lekker. Niks bijzonder maar zeker wel lekker!

Jeroen
5 maart 2021

In de late namiddag besteld, binnen twintig minuten bezorgd. Twee menu's, één met spaghetti bolognese en één met pizza capricciosa. Allebei top en prima op smaak. De pizza's van VB zijn bijzonder goed. Bijgeleverde kleine broodjes waren ook erg smakelijk, net als de voorgerechten, zeker de vitello tonnato. Carpaccio heeft wat truffel, dus zorg voor een rode wijn met wat aardse tonen. Wij hadden er toevallig een Salento Primitivo van Henri Bloem bij en dat pakte bij alle gerechten best aardig uit. En de tiramisu ook heerlijk als altijd - op de een of andere manier is die qua consistentie wat lichter en wat vloeibaarder dan veel andere tiramisu's. Erg prettig.

Anthoinette
4 maart 2021
Familie B
3 maart 2021
Tom
3 maart 2021

Heerlijk en bovendien nog zeer warm bezorgd!

Paul
2 maart 2021

Wederom heerlijk gegeten! Bestelling kwam warm en op tijd aan.

Gaby
2 maart 2021

- de lasagna was warm maar vooral erg droog. Weinig saus. Beetje flauw van smaak - de ravioli tartufo was smakeloos. De ravioli waren goed gevuld. Voldoende saus maar het geheel was flauw qua smaak. Weinig zout en truffel gebruikt om het gerecht op smaak te brengen. - de tiramisu was goed van smaak, stevig qua textuur maar vrij droog. Vooral de lange vingers waren onvoldoende vochtig. - de gerechten waren mooi op tijd. Bezorging was goed.

Georges
26 februari 2021
Lara
25 februari 2021

Snel bezorgd, pizza niet meer helemaal warm maar wel heel lekker! 👍🏼👍🏼

Antje
22 februari 2021

We hebben weer erg genoten van de smaken en geuren van de pasta met frutti di mare, met zalm en met quattro formaggi. In het verleden hebben we ook vastgesteld dat we de pasta met zalm goed in kunnen vriezen. Dus we bestellen er graag eentje extra bij. Snelle levering van aardige medewerkers, alles goed verpakt en heet. Villa Borghese is voor ons dé ontdekking van de lockdown.

Anoniem
22 februari 2021

Snelle service, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
22 februari 2021

Heerlijk gegeten, göed warm en aantrekkelijk verpakt bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
21 februari 2021

Zoals altijd weer erg lekker. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
20 februari 2021

Heerlijk gegeten, zoals eigenlijk altijd van Villa Borghese. Super warm en heerlijke smaken. En ook zoals altijd 2 broodjes er (gratis) bij. Bezorging was ook weer top, 10 minuten sneller dan in eerste instantie aangegeven.

Sylvia
20 februari 2021

Altijd goede maaltijden. Blij dat er in deze tijd een beetje Amstelveense/Italiaanse liefde thuisgebracht kan worden.

Peter
18 februari 2021
Mike
18 februari 2021
Celine
18 februari 2021

Pizza’s waren lekkerder dan bij de vorige bestelling. Nunog goed warm, vorige keer al erg afgekoeld.

Otto
16 februari 2021

Weer heerlijk gegeten

Els
16 februari 2021

Wij vonden het weer heerlijk! Heel fijn dat we zo toch nog wat kunnen genieten van jullie heerlijke eten! Fijne avond nog!

Jaap
15 februari 2021

Lekkere pizza en pasta

Gerard
15 februari 2021

Alles gemakkelijk online besteld, precies op tijd thuis ontvangen en heerlijk gegeten. Aanrader!

Roger
15 februari 2021

Het was in een woord geweldig !

Dennis
15 februari 2021

Tot nu toe alleen nog maar thuis laten bezorgen maar boy oh boy wat lekker! Zodra het weer kan wil ik met mijn vrouw graag eens in jullie restaurant komen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilja
14 februari 2021

Heerlijk gegeten, rijke porties en zeer vriendelijk personeel! De bezorging was wat later, omdat het erg druk was (wat weer een goed teken is). Maar dat was geen probleem voor het weekend.

Femke
14 februari 2021

Heerlijk gegeten. De menu optie is een goede deal!

Jj wilkeshuis
11 februari 2021

Alles uitstekend

Tim Bosboom
9 februari 2021
Lucas
8 februari 2021

ondanks het slechte weer, goede bezorging (en pasta en pizza waren natuurlijk weer heerlijk!)

Nathalie
8 februari 2021

Lekkerrrrr

Michael Bronkhorst
5 februari 2021

Altijd heerlijk bij m’n vrienden van Borghese

Hans
5 februari 2021
Jaap
3 februari 2021

Het eten was prima en goed verpakt, de bezorging was best wel snel.

Monique
2 februari 2021

Jullie pizza’s zijn top, daar heb ik geen klachten over! Maar als ik extra gorgonzola bestel, wil ik het ook op mn pizza hebben..... Helaas geen gorg en dit is niet de eerste keer jammergenoeg. Graag jullie aandacht voor de betaalde extra’s

Remco
1 februari 2021

Pizza’s warm en de ravioli was top!

Monique
1 februari 2021

het was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
30 januari 2021

Oh man wat een genot om serieus goed Italiaans te eten...! 👍🏼🇮🇹

F.M. Tabak
30 januari 2021

Was goed verzorgd, heel lekker en geweldig op tijd

Patricia Lubsenn
29 januari 2021

Binnen keurige tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Pizza pasta en bruschetta vertrouwd lekker. Als altijd zeer tevreden. Hopelijk kunnen we snel weer bij jullie eten. In bocca al lupo

Chris
29 januari 2021

Heerlijke pizza en super snelle bezorging. Ik ga zeker vaker bestellen...

Tabak
26 januari 2021

2 heerlijke pizza's lasagne goed gevuld en goed op smaak. Pasta amatriciana lekker gevuld en pittig. Bestelling precies op afgesproken tijd. Top

M. Klaver
26 januari 2021

Heerlijk gegeten met de kinderen

Els
25 januari 2021

Het wordt een saai verhaal: HET WAS ALWEER HEERLIJK!! Fijn dat we op deze manier toch van jullie lekkere eten kunnen genieten! Met onze groeten!

Koen
22 januari 2021

Goeie pizza! Bezorging strak op tijd, ontspannen genieten van een heerlijk kwaliteitsproduct! Thanks

Hans
22 januari 2021

Heerlijke calzones.

Michael Bronkhorst
21 januari 2021

Heerlijke pasta’s en pizza’s , we missen de daadwerkelijke gezelligheid van het restaurant maar bezorgen is ook top.

Moniquw
21 januari 2021

Pizza zoals pizza hoort te zijn!

Melissa
21 januari 2021

Alles weer prima!

Hans
20 januari 2021

Het was weer heerlijk, hoewel de aardappel bij de kipfilet wel erg zoet was, liever een gewone aardappel. Verder perfect.

Marine
18 januari 2021

Erg smakelijk en goed verzorgd.

Mieke
18 januari 2021

Al meerdere keren besteld inmiddels. Zeer smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Liphuysen
18 januari 2021

Het was prima. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie Claire
14 januari 2021
Els
11 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Dennis
8 januari 2021

Heerlijk gegeten! Lekkere pizza's en past, een aanrader

Robbert Springorum
7 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza’s

Anoniem
7 januari 2021
Nathalie
7 januari 2021

Op tijd en erg lekker

Tanja
7 januari 2021

Heerlijk en altijd op tijd.

Gramps
4 januari 2021

Ik had om gehaktsaus gevraagd. Geen reactie op gehad. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle
4 januari 2021

Heerlijke, bruschette, pizza en zalm fettucine! Wederom lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
3 januari 2020

Super! Eten was heerlijk en netjes op tijd bezorgd! Aanrader

Brigitte
3 januari 2020

We hadden drie verschillende gerechten en alle drie waren ze top! Snelle bezorging en heerlijk gegeten tegen een eerlijke prijs.

Sengul
2 januari 2020
Leonie
2 januari 2020

Keurig op tijd geleverd, jammer alleen dat bij bezorging de presentatie altijd iets minder is, maar de smaak was erg goed. Snel weer bestellen!

Bibi
30 december 2020

Pizza’s waren prima we doen ze zelf nog wel eerst even in de oven om ze wat warmer en knapperiger te krijgen maar de smaak is top!

Daniël
30 december 2020

Eten was warm en heerlijk qua smaak. Bezorger was er precies op de aangeven tijd. Super!

Fam van Hamburg
29 december 2020

Heerlijke warme pizza's met een snelle bezorging. Smaakten erg lekker!

Ruud licht
28 december 2020

Top service ! En het belangrijkste heerlijk eten

Michael Bronkhorst
27 december 2020

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
26 december 2020

Prima werkende website. Goede communicatie over de bezorging. Lekker eten, wat kleine portie in verhouding tot prijs.

Ruud Mantel
26 december 2020

Het was heerlijk! Goed verpakt en snel thuisbezorgd.

André
26 december 2020

Echt een top 3 gangen menu gegeten op 2e Kerstdag!!

P.K
26 december 2020

Bezorging zeer vriendelijk en de pizza’s zijn van perfecte kwaliteit. Evenzo de carpaccio die we hadden besteld. Kerstdiner was hiermee goed geslaagd. Dank hiervoor. Nieuw adres voor ons, voor als we weer eens heerlijke pizza’s willen bestellen!

jan
26 december 2020

lekkere pizza's, helaas niet erg warm meer.

Els
26 december 2020

Heerlijk was het weer!

Margaret
26 december 2020

Heerlijk eten!

Suzanna
26 december 2020

Voor op de website makkelijker maken om gerechten af te halen. Met onze postcode in Uithoorn konden we eigenlijk geen bestelling doen.

Frans
24 december 2020

Heerlijk

Maaike
23 december 2020

Heerlijke pizza met verse producten. Goed warm bij de bezorging en een hele lieve bezorger. De kinderen vonden het een feestje en hebben heerlijk gesmuld.

Els
21 december 2020

Het was weer heerlijk!

Lucas
21 december 2020

Erg lekker!

Kim
20 december 2020

Top kwaliteit precies op tijd geleverd