Beoordelingen van Villa Borghese Amstelveen

Recente recensies

5.0
Harry
27 januari 2023

Pizza waren te donker aan de randen.

Els Kijm
26 januari 2023

De pizza's waren echt heerlijk! Alleen kregen we ipv Pizza tonno nog een pizza vegetariana .... Jammer maar geen drama!

jaarsma
25 januari 2023

Altijd lekker en snelle vriendelijke bezorging.

ME
20 januari 2023
Claudia
20 januari 2023
RM
20 januari 2023

Heerlijk!

Jan
20 januari 2023

Het was gewoon heel erg Lekker :) Danke!!!

Nathalie
19 januari 2023
Michael Bronkhorst
16 januari 2023
Brugmans
13 januari 2023

Heerlijk eten, fijne bediening, en de sfeer is warm en gezellig.

GJ
12 januari 2023

Alles ging prima en de pizzas waren echt lekker 🤗

Melanie
8 januari 2023

De service was snel en de pizza was zoals gewoonlijk weer goed van smaak. Echter was de pizza al redelijk afgekoeld en snel koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Callyon
8 januari 2023

Het eten was echt verschrikkelijk slecht, niks had smaak en ter compensatie kregen wij een kortingscode van 20 % … vreselijk slecht we hadden voor 100 euro besteld dan verwacht je toch wel een beter services erg jammer dit!

Bianca
8 januari 2023

Heerlijk eten, pasta had iets meer mogen zijn. Snelle bezorging

Andrea
29 december 2022
Richard
29 december 2022

Heerlijke pizza's

Mr. E
29 december 2022

Veel vlees en heeeeel weinig “erbij”. Wel lekker, maar te duur voor het gebodene. De bezorger hengelde wel heel erg naar een fooi

Duco
27 december 2022

Was weer super, dank!

Helga van der Aar (Transavia)
26 december 2022

Heerlijk gegeten! Mooi op tijd bezorgd en alles smaakte even lekker. Blij dat jullie ons op 2e kerstdag een diner gebracht hebben. Tot de volgende keer!

Jaarsma
23 december 2022

Altijd smakelijk en snelle vriendelijke bezorging.

Erik
22 december 2022

Het duurde 1.5 uur en de lasagne was aangebrand. Dit zijn we niet gewend van jullie

De metz
19 december 2022

Goed en niet duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
18 december 2022
Henri
18 december 2022

De lasagna was jammergenoeg te zout.

Arwin
16 december 2022

Kwaliteit van de pizza is goed, ze zouden iets minder zout kunnen gebruiken. De bezorging laat te wensen over. Bestelling werd geplaatst om 18:15, 4 pizza's werden om 20:00 uur bezorgd, 40 minuten na de aangegeven bezorgtijd. Dit is inmiddels de 3e keer dat dit is gebeurd.

Mieke
8 december 2022

Altijd lekker eten!

Gerard Alblas
7 december 2022

Heerlijk en eten

Chris
4 december 2022
Dennis
4 december 2022

Carpaccio blijft erg lekker. Chocoladetaart ook. Het menu om te laten bezorgen is echt een goede deal!

Brenda Bakker
3 december 2022

Bezorging snel, pizza koud en klef

Emma
28 november 2022

Pizza’s waren er erg snel. Vielen dit keer wat tegen. Erg vet, weinig salami en niet zo lekker als normaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maike Jensen
26 november 2022
Micky
26 november 2022
Maaike
26 november 2022

Heerlijk gegeten! Dank jullie wel.

V
24 november 2022

Geweldige pizza's! Jullie glutenvrije pizza smaakt net als echte Italiaanse pizza. Ik ben erg blij dat ik jullie ontdekt heb!

Jaarsma
24 november 2022

Altijd lekker en snelle, vriendelijke bezorging.

Anoniem
19 november 2022

Topkwaliteit. Gevraagd bij pizzamenu om carpaccio ipv vitello tonata en dit was gedaan. Superservice en exact op tijd.

Ryanne
18 november 2022

Lekker pizza!

Koos
17 november 2022

Prima Pizza en heerlijke gegrilde kip en op tijd bezorgd.

Paul Burger
15 november 2022

Geen ster voor de bezorging: die was erbarmelijk, eten op de verkeerde plek en daarna dus koud bij ons. Geen enkel excuus. Blijkbaar dus normale praktijk. Niet voor herhaling vatbaar.

Jasper
14 november 2022

Pizza was koud, en de bodem was totaal niet krokant (beetje slappe hap) niet gewend van Borghese

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j de jong
8 november 2022
Willeke Westerbeek
5 november 2022

De pizza was al best koud Als extra een broodje met kruidenboter is leuk

Duco
4 november 2022
Bea van Straten
4 november 2022

Wij, mijn zoon Vincent en ik, bestellen wel vaker bij jullie en wij zijn altijd tevreden. Dit keer was het voor mij, mijn favoriet lintpasta met zalm. Ik had er stokbrood bij met kruidenboter. Het was echt weer heel lekker!! En vooral ook de bezorging is bij jullie echt vlot.

Ilse van der Gaag
4 november 2022

De salami zou wat dunner gesneden mogen zijn. Verder was het erg lekker.

Simone
3 november 2022

Goed warm, op afgesproken tijd, pizza prima, lasagna helaas erg slecht: een bak zout.

Eric Schuit
31 oktober 2022

Was echt super lekker!!!

Marielle
30 oktober 2022

Top pizza’s! En nog warm bij bezorging.

Omi
29 oktober 2022

Pizza was heel koud helaas); Voorgerecht was heerlijk!

Peter Commandeur
28 oktober 2022

We zijn heel tevreden over de pizza’s.

Andrea
28 oktober 2022
Frans
27 oktober 2022

Bezorgen duurde een uur en was 15 min later dan de planning. De lasagne was behoorlijk door de tas heen gevlogen.

C. Van der Boon
27 oktober 2022

Salami pizza is er geleverd ipv boromea pizza

Lemmen
23 oktober 2022

Altijd lekker en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lia
22 oktober 2022

De lekkerste pizza’s

Masja Vasco
20 oktober 2022
A Lehota
20 oktober 2022

Sterren spreken zij voor zelf

Cees van der Togt
16 oktober 2022

Kalfsoester met gorgonzola prima; goede grote portie. Voortreffelijke gorgonzolasaus. Tiramisu aan de kleine kant. Was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.Remmerswaal
16 oktober 2022

Mooi op tijd en het was lekker.

Eddy
10 oktober 2022
Marcin Lewandowski
9 oktober 2022

Hi, ik vind het eten geveldig, maar bij de bezorging gaat het mis. Gisteren hebben wij 1× Bruschetta originale € 4,50 niet gekregen. Ik denk ook dat de pittige olie is vergeten voor op de pizza. Met pittige olie hebben wij vaker meegemaakt.

Gerard Alblas
5 oktober 2022

Jullie vergeten altijd wat. Beter de bestelling controleren. Is al de 3e keer.

Oscar van der Horst
30 september 2022

Bakje parmezaanse kaas ontbrak, verder prima

Lucas
30 september 2022

Heerlijke pizza's.

Monique
27 september 2022

Eten was te laat en het was koud.

DS
26 september 2022
Hanneke
26 september 2022

Zoals altijd lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JH Ripken
22 september 2022

Dit keer ontbraken 2 van de vijf nagerechten bij de menu’s. Die zijn na telefonisch contact alsnog bezorgd, maar het is al de 3e keer dat er iets fout gaat. Waarom keer op keer deze slordigheid?

Annemijn
17 september 2022
DS
14 september 2022
TOM
10 september 2022

Echt wel goede pizza's. Jammer dat de Diavolo niet met salami picante kwam (zoals beschreven), maar gewone salami...

Henk de Vegt
10 september 2022
Steffen Grünberg
10 september 2022
G. Stolk
9 september 2022

Bezorging: Prima op tijd Maar de 2x Lasagna waren helaas lauw / warm Qua temperatuur. Had het liefst toch wel warmer gehad De smaak was perfect. en de wijn was goed gekoeld.

Ruud Sieckmeijer
9 september 2022

Donderdag 8 september iets besteld met als bezorgtijd 19.30. Om 19.37 wordt ik door jullie gebeld met de vraag of er al is bezorgd. Dit was nog niet het geval. Dan is er iets misgegaan en ik bel U zo terug wordt mij verteld. De bezorger was er pas rond de klok van 20.00 en ik moet nog steeds terug gebeld worden. Pizza was gelukkig nog wel warm dat heb ik namelijk gecontroleerd voordat de bezorger weg kon gaan.

Martijn
7 september 2022

We komen regelmatig bij Villa Borghese en we bestellen ook af en toe. Het eten is altijd heerlijk en vers gemaakt. Tot twee keer toe is de bestelling echter niet compleet geleverd, de eerste keer ontbrak alleen het toetje, maar vandaag zelfs een hoofdmaaltijd en dessert. Telefonisch slecht bereikbaar en op e-mail werd niet gereageerd. Uiteindelijk is de tweede maaltijd pas ruim een uur na de eerste geleverd. Ik hoop dat het proces snel verbetert zodat we hier kunnen blijven bestellen.

Eric Mooij
2 september 2022

Eten was heerlijk zoals altijd. Ze waren alleen wat drankjes vergeten te leveren…

Els
1 september 2022

Het was weer heerlijk

Gert Van der Bijl
30 augustus 2022

Temperatuur van de pizza blijft een probleem bij thuis bezorging...levering ruim binnen de tijd..bezorger is een vriendelijk mens 👍

Mark Groothuis
27 augustus 2022

Heerlijk en op het afgesproken tijdstip.

Eko
26 augustus 2022

Bezorging duurt heel erg lang (meer dan 1 uur), 2 pizza en bolognese besteld, beide pizza zijn koud en de dough was half verbrand

Mark
25 augustus 2022
Lia
24 augustus 2022

Altijd de lekkerste pizza’s Borghese minstens een nege ;) Snel bezorgd door vriendelijke meneer.

Debora
21 augustus 2022

Precies op tijd! Vriendelijke bezorger. Lekker eten! De porties waren ruim voldoende.

Weve
21 augustus 2022

Mijn vrouw had na haar zwangerschap en na haar bevalling heel veel trek in Carpaccio. Was dit net het gerecht dat niet bij de bestelling zat. Binnen 15 minuten nageleverd, maar helaas wel een koude pasta en pizza😓 Kan gebeuren maar wellicht een idee dat als we een keer komen eten met het gezin er een heerlijk grote carpaccio klaar staat voor ons😉

Bertie Goedkoop
19 augustus 2022

Altijd een goede kwaliteit, heerlijk!!!

Thomas
18 augustus 2022

Verkeerde ham op mijn pizza :(

Nicolette de Vetten
15 augustus 2022
Nataliia
12 augustus 2022
Jessica
11 augustus 2022
Jos
1 augustus 2022
W
30 juli 2022

Erg veel zout in zowel de bruschetta als in de pasta. Zonde. Was voorheen beter in balans. Bezorging was top en stipt

Robert
29 juli 2022

Dit keer helaas 2 van de 3 bestelde pizza's die iets te lang in de oven hadden gezeten, deze waren aan de randen deels wat erg donker en ook de bodem zo te hard. Jammer en hoop volgende keer beter, nu wat minder lekker gegeten.

kadootje
26 juli 2022

Pizza was koud en de bruschetta taai en niet vers Vriendelijke bezorger was wel aan de late kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
25 juli 2022

Altijd lekker en altijd stipt op tijd

Nele Simoens
24 juli 2022

Top! Super lekker en correct/vlot geleverd. Heel tevreden klanten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carrie Duimel
22 juli 2022

Helaas was de pizza niet voldoende gebakken uit de oven gekomen.

Michael
21 juli 2022

Matige pizza. 20 minuten te laat bezorgd zonder een woord van excuus.

Sander
20 juli 2022

Op een normale woensdag avond om 19:00 pizza en lasagna besteld. Krijg netjes bevestigingsmail dat het voor 20:00 worden bezorgd en wordt zonder bericht 20:30. Lasagna is doordrenkt met een vette olie laag en zit in een metalen bakje. Het stinkt en smaakt vies alsof vlees is bedorven. Pizza is lauw en slap, kaas is hard en gestold. Echt een drama. De 38 euro niet waard. Bestel hier never nooit meer.

Paula
18 juli 2022
Nataliia
15 juli 2022

One pizza was delivered broken. It looked like box was dropped and stuffing moved to one side, frustrating.

Tamara
15 juli 2022

Altijd goed, heerlijke pizza's! Goede service en fijne bezorging! Bedankt hiervoor!!

Knerpskens
14 juli 2022
A.J. S.
10 juli 2022
S.jannink@vuuren.nl
9 juli 2022

Het eten is goed en alles is netjes en goed verpakt

Luuk
8 juli 2022

De carpaccio zag er uit alsof hij al een paar dagen in het bakje had gezeten. De bruschetta leek wel verdronken in de olie. De pizza was niet warm en de pasta bolognese was smaakloos.

Mark
8 juli 2022

Heerlijk eten wederom. En netjes op tijd. Dank jullie wel weer we hebben genoten!

Bianca otten
7 juli 2022

Ik had een pizza met volgens de bestelling rucola. Niet te vinden op de pizza. Helaas kan ik de foto niet plaatsen. De andere pizza met champignons en ham zat geen smaak aan. De vulling viel ook van de pizza af. Normaal zijn de pizza's echt heerlijk. Maar als dit de nieuw standaard is was dit de laatste keer dat ik besteld heb.

Ellie
1 juli 2022

Het regende. Kennelijk vervoerde de bezorger de pizzadozen zonder bescherming. Hoe dan ook, de bovenste pizzadoos was doorweekt en de pizza totaal verslapt. Jammer, jammer

M
30 juni 2022

Op tijd en heerlijk eten!

Ellen
26 juni 2022

Heerlijke pizza en top op tijd. Superfijn dat ik niet hoefde te koken gisteren, dank jullie wel!

Kees
25 juni 2022

Snel en lekker!

Mark
23 juni 2022

Enige nadeel is dat ik nu 2 x op rij vraag of het na 18:00 geleverd kan worden en toch komt ie dan 15 a 20 minuten te vroeg en als ik later bestel dan komt ie vaak weer te laat ! Maar pizza’s zijn heerlijk

Raadschelders
20 juni 2022
Casper
19 juni 2022
Victoria
17 juni 2022

The carbonara and pizzas were excellent. I was disappointed that my seafood pasta had no clams or squid in it, as it normally does.

Willem
12 juni 2022

Lekkere Pizza met ruim voldoende topping. Daarnaast werd de Pizza geleverd volgens op gegeven tijd.

Peter
11 juni 2022

Eten kon warmer. Bezorging ruim 20 minuten na de aangegeven tijd

Tanja
9 juni 2022
jaarsma
2 juni 2022

Altijd smakelijk en snelle vriendelijke bezorging,

Agnes
1 juni 2022

3 pasta gerechten besteld waarvan 1 gewoon koud was, de andere 2 waren oké. Maar een koude pasta is niet lekker kan ik je vertellen. Jammer

A.Vree
22 mei 2022

Goede service en het is prima bevallen.

Henk
20 mei 2022

Pizza bodem valt deze keer tegen. Hopelijk komt de oorspronkelijke pizzabodem weer terug.

Olivier
19 mei 2022

Attente service & heerlijke maaltijden

Christiane
19 mei 2022

Wat hebben wij genoten van jullie heerlijke 3 gangen menu. Alles gedeelt met zijn tweeën dus een sensatie voor de smaakpapillen. Dank hiervoor.

Annigje
15 mei 2022
Tobias
12 mei 2022
Marja
12 mei 2022

Zoals altijd uitstekende kwaliteit, op de afgesproken tijd bezorgd👍

Gerard Alblas
11 mei 2022
Peter Raadsheer
11 mei 2022

Heerlijke pizza’s en op tijd bezorgd

Nanda
8 mei 2022

Was vandaag weer ouderwets goed en mooi op tijd!

Ellie
5 mei 2022

De pizza’s waren weer overheerlijk

Ganesh
4 mei 2022

We hadden 3 pizza's en 1 spaghetti AOP besteld voor bezorging. De pizza's waren lekker. Helaas was de spaghetti niet op het niveau van wat we van Villa Borghese gewend zijn.. te kleine portie, weinig smaak en te veel olijf olie..meer dan een bodempje!

Nanda
1 mei 2022

Wij zijn al jaren klant en meestal tevreden. Vandaag was een teleurstelling. Bijna 2 uur wachten op een bestelling die vervolgens niet warm wordt bezorgd is een tegenvaller als vaste klant. Mocht het druk zijn, dan is het misschien verstandiger om het bezorgen niet meer toe te staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samurai
29 april 2022

Altijd lekker, snel en goed ! Beste Italiaans !

Ruud
28 april 2022

Wij bestellen elke donderdag 3 a 4 pizza’s en de topping verschilt vaak . Deze keer waren onze vegetarisch pizza’s karig , niet zoals we gewend zijn .

Nicky
27 april 2022

Heerlijke Calzone pizza! Deze keer extra met artisjokken en blauwe kaas genomen, maar hun traditionele calzone is ook altijd lekker. Helaas was de bezorging niet op tijd.

Gert Van der Bijl
22 april 2022

Pizza waren er pas na 1.5 uur...bestelde 4 pizza's..dik 60 euro...moest 2.50 euro bezorg kosten betalen...en 0.25 euro omdat ik via ideal betaalde...en pizza's waren niet echt warm meer.....teleurstellend dat terwijl ik dit restaurant top vind hoor...is niet de eerste keer dat ik bij ze eet en of bestel

F. Brugmans
22 april 2022

Ik geniet altijd vh heerlijk eten die jullie klaarmaken. Ook de bezorging is goed, heel vriendelijk en op tijd.

S. Lensink
22 april 2022

Pizza bodem was niet goed, had langer gemoeten. Bezorging was later dan aangegeven.

Tsvetan
18 april 2022

The food was very good. Especially the Rib eye I have ordered was cocked very well.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Ripken
15 april 2022
Jeroen Beekmans
14 april 2022

Pizza was niet geweldig. Zeker geen warme pizza en bij 1 pizza was de bodem gewoon nat.

Monica Borst
14 april 2022

De pizza werd niet om 18.00 gebracht maar om 18.15 Hij was lauw

Isa
14 april 2022

De pizza was 30 min. te laat bezorgd, na gebeld te hebben werd er aangegeven dat het erg druk is. Begrijpelijk en kan gebeuren. Tot onze teleurstelling smaakte de pizza anders dan we gewend waren, naar ons idee was de kaas op de Margarita pizza geen mozzarella maar iets dat meer schaap/geit achtig smaakte. Hele sterke boerderij smaak. De pizza alleen gegeten omdat we trek hadden en helaas grotendeels weggegooid. Zo zonde en jammer. Ik ben het niet gewend van Villa Borghese maar dit was geen goede ervaring helaas

Bianca Otten
13 april 2022

De bezorging is standaard een half uur tot driekwart uur later dan de opgegeven tijd. Als je belt is de bezorger dan net onderweg. Er zat geen salade bij de bestelling. En de ravioli was flauw. Normaal geef ik altijd een goede beoordeling maar dit keer viel het tegen.

J
8 april 2022

Gevraagd om bezorging om 19:30. Staat er om 18:50 uur de bezorger al voor de deur. Het was lekker, maar koud. Dat vind ik het geld niet waard, want goedkoop is anders.

Michael
8 april 2022

Eten was heerlijk maar kaas en ananas was verschoven en gedeelte sompig.

Anne Marie
8 april 2022

Pizza’s snel geleverd en waren erg lekker. Bedankt weer !

Robert
8 april 2022

Dit keer was 1 van de 3 pizza's wat minder, was te kort in de oven geweest of het beleg was achteraf er op gelegd want had geen garing gehad. Vast door de drukte op donderdag. Maar het blijven de lekkerste pizza's van Amstelveen e.o. ;-).

Bianca-1972
1 april 2022

Als je in het restaurant zelf eet, zijn de pizza's grandioos. De bediening is goed, leuke italiaanse sfeer. De pizza's met dikke krokante korst en een heerlijke dunne bodem, altijd gevuld met zeer smaakvolle ingrediënten. Alleen dit keer is thuis bezorgen geen succes. Pizza's zijn ze te slap en nat en vettig in het midden, met een taaie korst. Veel olie of vettigheid in de doos. Wel snel bezorgd door een heel vriendelijke bezorger. In het restaurant eten, si grazie, maar nooit meer thuis laten bezorgen. Scusi. Wat een tegenvaller.

Dennis
31 maart 2022
Frank
31 maart 2022
Gevork
31 maart 2022
F. Brugmans
30 maart 2022

Vaker gegeten. Heerlijk. Een goede restaurant. Dit ene keer is alleen de lintpasta met zalm beetje te droog. Waarschijnlijk omdat je het laat bezorgen en niet daar eet. De saus werd opgenomen door de pasta waardoor de pasta eigenlijk droger is geworden. Een beetje anders de saus, iets vloeibaarder, lekkerder. Nu is het te droog. De rest was heerlijk. Bedankt.

Tanja
24 maart 2022

Op afgesproken tijdstip, warm en lekker

Smit
24 maart 2022

De pizza met salami was erg vettig, anders dan dat we gewend zijn. De pizza Quattro stagioni was perfect.

Piet
21 maart 2022

2,5 uur gewacht op pizza

Eisuke Sayama
18 maart 2022
Koos
18 maart 2022

Prima pizza, maar was 50 minuten later dan gepland. Wel een tegoedbon voor een pizza gekregen (drie besteld, dus niet echt een compensatie) maar als je weg moet voor een afspraak dan is dit erg balen.

Mariska de Wit
17 maart 2022

Iets later dan vermeld. Kwam door de drukte en dat gun ik deze mensen ook na deze moeilijke tijd. Dus ga zo door!!!

Kolk
17 maart 2022

De pizza’s werden een uur na verwachtte bezorgtijd geleverd ivm drukte. Daarnaast zat er te veel kaas op en was pizza lauw van temperatuur. Helaas niet erg tevreden

Luke
17 maart 2022

Pizzas ordered with delivery for 18:00, arrived cold at 18:20. We ordered regularly and quality of your pizza has started to decrease and today order has just confirmed that.

Els
17 maart 2022

Door de pizza punten eerst nog even iets op te warmen in de pan werd de bodem knapperiger en de smaak kwam meer tot zijn recht.

Linze
10 maart 2022

Hadden een heerlijke pasta besteld, was zeer goed van kwaliteit en werd super heet aangeleverd. Werd binnen 25minuten bezorgd! Allemaal Top!!

claudia
2 maart 2022

Hey hi, ik had gisteren 2 pastas besteld. Het eten was lekker maar de salade mag geen salade genoemd worden. Er zaten bij beide pastas alleen 2 plukjes rucola. En we kregen 3 stukjes brood samen. Dat was toch wel erg teleurstellend.

Jolanda
28 februari 2022

Lekkere pizzas, snel bezorgd en pizza was nog warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
27 februari 2022

Heerlijk gegeten, goede smaak en kwaliteit van het eten & snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perla
26 februari 2022

Lekker! I have ordered the 3 stages meal option and it is great value! Highly recommended 👌

Rodijk
26 februari 2022

De dessert citroentaart van €6,95 per stuk is schandalig klein. Voor dat geld kan ik zelf een taart bakken en daar kan ik dan minimaal 30 van zulke puntjes uit halen. Een dessert zullen we dus nooit meer bestellen. We voelen ons gewoon in de maling genomen.

Jeffrey
26 februari 2022

Smaak, kwaliteit en hoeveelheid van het eten was super! Een aanrader en we gaan zeker vaker bestellen. Bezorging was sneller dan verwacht, dus dit leek ook positief. Echter was de bezorger een deel van de bestelling (voor en nagerecht) vergeten af te geven. Dit is naderhand nog netjes nagebracht. Omdat het koude gerechten waren was het een prima oplossing.

Hans
25 februari 2022
Eric De Krieger
24 februari 2022
astrid
24 februari 2022

Een betere pizza kan je niet vinden in Amstelveen!!! Ook het restaurant is gezellig, met authentieke italianen in de bediening en in de keuken, waarbij kinderen erg welkom zijn. Ook heerlijke pasta (vooral die met de truffelsaus, mmmm).

H Ripken
20 februari 2022

Het eten was weer prima. Het afgesproken bezorgtijdstip werd (bijna) gehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Vudutha
20 februari 2022

Everything went well, happy with the order

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
18 februari 2022

Heel lekker! Fantastische service, vers en op tijd. Ondanks het rotweer. Ga zo door!

Mandy
18 februari 2022

De laatste 5 bestellingen die ik de aflopen 3 weken heb geplaatst duren minimaal een half uur langer dan dat de planning is. Dus houdt rekening met minimaal 1.15 uur levertijd

MARIA FERNANDA DUQUE YEPES
15 februari 2022

Delivery took 2 hours! Called the place and they had no idea where the order was. Said the order would be in 10 minutes in our place. and they will send some gift for the delay. Food arrived 30 minutes later, not fresh and no appreciation. Person who picked up the phone was rude and not helpful.

Sam
13 februari 2022

Het is de tweede keer dat dit gebeurt: de helft van de bestelling zat er niet bij. De één heeft eten, de ander niet. :-( We zijn regelmatige bestellers, de pizza’s zijn prima, maar verder niet tevreden, helaas.

Arwin Zijl
11 februari 2022

Amstelveen, de pizza's werden wederom ruim 30 minuten na de aangegeven bezorgtijd bezorgd. Na ruim 20 minuten kregen we een telefoontje dat ze klaar waren om bezorgd te worden. Een duidelijkere track & trace zou fijn zijn. Kwaliteit van de pizza's is prima.

Hans
10 februari 2022

Wat een genot toch die pizza's van jullie elke donderdag. Heerlijk.

Lia
10 februari 2022

Tijd die wordt aangeven is helaas vaak 30-45 min later. Maar…… wel de lekkerste pizza’s en heerlijke taart dus zeker de extra tijd waard ;)

Patricia
10 februari 2022
Antje Keesmaat
10 februari 2022

Helemaal perfect en naar wens. Deze keer voor het eerst Tiramisu en Citroentaart besteld. Niet de laatste keer! Altijd een feest als Villa Borghese levert.

JH Ripken
8 februari 2022

Het eten smaakte weer geweldig, maar helaas liet de logistiek het wederom afweten. Ruim 40 minuten later dan de geschatte bezorgtijd. Verder klopte levering wederom niet met de bestelling. I.p.v. 2x tiramisu zoals besteld, 1x tiramisu en 1x citroentaart. Verder maar 1 stukje brood ipv 2. Waarom iedere keer zo slordig?

Nynke Hondius
6 februari 2022

Het eten was heerlijk! Wel had ik twee verzoekjes geplaatst (pizza tonno zonder ui en de quattro stagioni met gewone salami ipv de pikante salami) en die waren niet doorgevoerd. De vorige keer was dit ook niet gelukt, dus vandaar dat ik het nu even in de feedback noem. Dank!

Anoniem
5 februari 2022

De bezorging was best snel (40 min op zaterdagavond), maar er miste een pizza. Die werd na nog eens 30 min nabezorgd. Dat was wel jammer. Verder waren de pizza's lekker als altijd!

Marijke labohm
29 januari 2022

Netjes dat jullie belden dat de pizza ´s te laat zou komen. Lekkere pizza, iets te nat en dun in het midden

-
29 januari 2022

Pizza was overvol van kaas en daardoor te vet. En daar heb ik meer dan 2 uur op zitten wachten. Bezorger was wel ontzettend vriendelijk!

Jan Willem
28 januari 2022

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd.

ME ERKIVANC
28 januari 2022

Pizza dough and taste was a little different this time,and we received the pizzas a little late,i.e.19.13 i/o 19.00 Thank you

Hans
27 januari 2022
Danielle Snijders
27 januari 2022

De pizza's werden heerlijk warm bezorgd

Freddie
25 januari 2022

Ravioli en Melanzane waren heerlijk. Snel bezorgd

IHL
21 januari 2022

meer dan 25 te laat ten opzicht van verwachte levering. zonder berichtgeving

Hans
21 januari 2022
Martinus
20 januari 2022

Oven- en overheerlijke pizza's met verse en topkwaliteit ingrediënten. Bijna wekelijks een ware traktatie voor ons.

Arne
17 januari 2022

Bezorging was prima. Vriendelijk en op tijd. Kwaliteit van de pizza is echt ondermaats. Slap en nat. Heb zo veel pizza’s gegeten bij verschillende restaurants maar dit was echt niet best. Verbeterpunt: zorg dat ze droog zijn en de bodem iets knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik Jonkman
17 januari 2022

uitstekende kwaliteit en keurig op tijd

Toeset
16 januari 2022

Wij waren in de veronderstelling dat we 18.00 uur bezorgtijd hadden aangegeven, echter kwam de bestelling om 17.20 uur. Later kreeg ik per e-mail een bevestiging met het tijdstip 17.00 uur. Er is waarschijnlijk iets mis gegaan. Verder was het eten fantastisch verzorgd met alles erop en er aan! We zijn heerlijk thuis uiteten geweest!

Francijn Woudstra
16 januari 2022

Wij zijn altijd goede klanten van Villa Borghese, zowel in het restaurant als met bestellen. Helaas zijn de laatste twee keren bestellen ons slecht bevallen. De laatste keer bestelden we om 18:50 uur en zou bestelling om 19:40 worden bezorgd, maar kwam pas na twee keer bellen om 20:10 uur en was niet meer lekker warm. We zouden een tegoedbon ontvangen, maar heb die ook niet ontvangen. Jammer van zo’n goed restaurant. Hopelijk mag de horeca snel weer open en kunnen we weer gewoon bij jullie komen eten.

F Brugmans
15 januari 2022

Wij vinden het eten altijd heerlijk. We waren vaker daar geweest. Goede sfeer en een fijne bediening. Door Corona kunnen we nu ook online bestellen. Ook goede bezorging en de gerechten waren heerlijk. In de toekomst hopen we dat elke maand of zo de menu worden wisselen verandert. Het lijkt ons leuk om nieuwe gerechten te proeven.

jansen
15 januari 2022

altijd buonissimo

H Ripken
15 januari 2022

Spaghetti ontbrak, na (moeizaam telefonisch contact alsnog bezorgd). Helaas bleek ook de pizza niet wat we besteld hadden. Jammer!

Els
14 januari 2022

Wij hebben alweer heerlijk gegeten!! Dank!

Mischa
14 januari 2022

Jullie eten is altijd lekker, maar vandaag had ik een pizza gorgonzola met spinazie…wat zonde dat jullie hier diepvries spinazie voor gebruiken. Dat maakt de pizza klef en de smaak haalt het lang niet bij verse spinazie. Een minpuntje. Ook was de de bestelde bruschetta niet meegeleverd, daar heb ik voor gebeld en deze kwam later. Hij was lekker hoor 👌🏼 Maar o zo jammer die spinazie… Heel graag vers een volgende keer! 🙏🏼

Hans
14 januari 2022
Roos
11 januari 2022

Fantastische service en ontzettend aardige bezorger. Daarnaast was het eten ook nog uitstekend. Het 3-gangen menu is echt een aanrader.

Michael
10 januari 2022

Wederom genoten van de bestelde menu's. Voor- hoofd- en nagerechten waren weer heerlijk. Dag van te voren besteld en op dag van levering netjes van te voren mailtjes over de status. Super.

Liesbeth Cerfontain
10 januari 2022

Heerlijke pizza's. Ik had de pizza ruimschoots op tijd besteld. Maar kwam 15 minuten later dan de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Peper
9 januari 2022

Jammer dat er in het voorgerecht iets van (namaak) truffel was verwerkt. Dat wisten we niet bij bestellen. We hebben een hekel aan die overheersende smaak. Kwaliteit vlees was net voldoende maar meer ook niet. Rest o.k.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Raadschelders
9 januari 2022

Heer eten, goed warm en snel bezorgd. Super!

G Barani
9 januari 2022

Great taste and no problems with delivery. They know how to take care of you! Highly recommend.

Hendriks
8 januari 2022
Karin
8 januari 2022

Heerlijke pizza’s en salades laten bezorgen. Iets duurder dan bij de pizza ketens maar veel lekkerder. Bezorging was op de tijd zoaks afgesproken. .

Hans
7 januari 2022
Hennie van Tol
6 januari 2022

pizza’s werden exact op het doorgegeven tijdstip bezorgd door een vriendelijke bezorger. De bestelde pizza’s waren goed belegd en uitstekend van smaak.

Bianca
6 januari 2022

Alle gerechten smaakten weer voortreffelijk, vooral de zeebaarsfilet, bruschetta en de chococokadetaart waren heel erg lekker. Bezorging maar 10 min later dan aangegeven. Super dus!

Marian
6 januari 2022
Win B
4 januari 2022

Uitstekende pizza's. Zeer smakelijk, goed belegd

Vos
3 januari 2022
Chris Palmen
1 januari 2021

Er waren een paar dingetjes vergeten, kan gebeuren. Dit werd echter snel nageleverd met een heerlijke il Pandoro als goedmakertje.

JC Hellendoorn
31 december 2021

incomplete levering.

Hans
31 december 2021
Julia
30 december 2021
DS
30 december 2021
Marieke
28 december 2021

Wederom zeer smakelijke vegetarische pizza met wat extra garnering waaronder artisjokken. Nog goed warm bij bezorging.

DS
28 december 2021
Ellen M.
23 december 2021

Heerlijk eten, ontzettend leuke en vriendelijke bediening/bezorgers, goede service 😍

Michel
21 december 2021

Heerlijk gegeten en sneller dan verwacht bezorgd, echt top!

Nakita
20 december 2021

Heerlijk eten! Mooi op tijd bezorgd.

Marielle
20 december 2021
Mar
18 december 2021

Lekkere pizza's die ook nog goed warm waren.

Sander
17 december 2021

Echt lekkere Pizza’s, en de bezorging was ook snel.

Rob
15 december 2021

De beste pizza's in Amstelveen!

Amien
13 december 2021

Het eten was zoals altijd weer top! Alleen de bezorging was wel 20 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
11 december 2021

Smakelijk en menu’s zijn voldoende voor 2 dagen

Mira
11 december 2021

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging!

EP
11 december 2021

weer super gegeten. goed gevulde porties met veel smaak

Wendy
11 december 2021
Raquel Humphris
10 december 2021

Hi, wij hebben gister twee uren op onze pizza’s moeten wachten. Via de mail kregen wij geen update van de vertraging, gelukkig waren jullie wel telefonisch te bereiken om ons te vertellen dat er een lange wachttijd was. Toen de pizza aankwam was met name de glutenvrije pizza niet meer warm in vergelijking met de andere 3 “normale” pizza’s. Daarnaast ontbrak de rucola op de glutenvrije pizza. Als ik mij niet vergis hoort er namelijk rucola op de Fantasia pizza. Dat was erg jammer dus. Groet, Raquel

Jan
9 december 2021

Heerlijke pizza, dun zoals een Italiaanse pizza hoort te zijn en belegd met Italiaanse producten. En op het gevraagde tijdstip bezorgd. Veel beter dan de dikke Amerikaanse pizza die ketens met een Amerikaanse naam verkopen.

Deell
9 december 2021
Gerard Alblas
8 december 2021

Prachtig 3 gangen menu voor slechts € 19,50. En ook nog ruime hoeveelheid.

Janneke
8 december 2021
John
4 december 2021

Eten was zeer goed. Bestelling werd op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

M.H. Klaver-Tielman
3 december 2021

Heerlijk gegeten, vlot bezorgd. Echt top!

Antje
3 december 2021

Op tijd geleverd door vriendelijke bezorger, en wat was het weer kostelijk (3 keer Penne gorgonzola e salmone met erg lekker brood erbij). We willen graag eens iets anders bestellen maar de penne gorgonzola is gewoon té goed.

Fan van villa borghese
2 december 2021

Smaak was goed, maar de pizza had wat ons betreft iets warmer en krokanter gemogen.

Minerva
30 november 2021

De beste pizza’s van Amstelveen! Minstens zo goed als in Italië

Samurai
27 november 2021
R
27 november 2021
Robi
27 november 2021

Eten is lekker, levertijd kan beter...

Sandra
27 november 2021

Deze keer waren de pizza’s erg goed! Knapperig, mooie dunne bodem, niet te dik belegd en in balans qua smaak. Als de pizza’s altijd van dit niveau zijn, dan bestellen we vaker…

Carrie Duinel
26 november 2021

Bijzonder snelle bezorging en de pizza was wederom verrukkelijk, heb genoten.

Emily
25 november 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Hanneke
24 november 2021

Zoals altijd weer eerlijk gegeten! Pizza was top en goed op temperatuur. Steak mooi medium en met lekkere grilsmaak. 20 min later dan de besteltijd, maar misschien ook niet gek op een voetbalavond. Aardige bezorger.

Els Kijm
21 november 2021

Was weer super heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
21 november 2021

Wederom heerlijk gegeten. Menu's besteld. Heerlijke voorgerechten en toetjes en natuurlijk ook heerlijke pizza's en pasta's.

Joanna
20 november 2021

Net als altijd fantastisch!